|

De rol van Ormit Talent
binnen jouw organisatie

Projectmanagers, changemakers, product & business owners, of data- en digitale specialisten. Ormit Talent ontwikkelt en levert talenten aan voor al jouw projecten en uitdagingen. Op welk gebied dan ook. Daarbij ontzorgen we je bovendien. Want wij doen de werving, begeleiding, coaching en talent development.

Ontdek hier binnen welke rollen onze talenten het verschil binnen jouw bedrijf kunnen maken.

Precies die talenten die je zoekt

Project talents

Heb je een groot, ambitieus project? Het succes ervan valt of staat met de optimale opvolging ervan. Onze talenten brengen teams en operationele processen met scrum, agile en prince2-principes verder dan je durft te dromen. Up to the next level. Onze talenten zijn multidisciplinair en uiterst flexibel. Ze pakken moeiteloos meerdere rollen. Denk aan de rol van projectmanager, project lead, PMO, operationsmanager en/of procesmanager.

Change talents

Zoek je échte game changers? Dan moet je zeker onze talenten hebben. Innovators en veranderaars van nature, het zit gewoon in hun DNA. Ze hebben de juiste skills, de benodigde kennis én het karakter om verandering en vooruitgang soepel te volbrengen. Het zijn de change managers, transformation leads en leiders. Zij geven de toekomst van je organisatie vorm.

Agile talents

Lean & mean. Agile met een fail-forward mindset. Met die skills weten onze talenten strategie en tactiek als geen ander te verbinden met de operatie. Ze doen dat als scrum masters, product owners of agile coaches. Deze ideerijke initiatiefnemers denken altijd een paar stappen vooruit, hebben het lef om kritisch te zijn en gaan continu voor het beste resultaat.

Business talents

Onze talenten hebben volop feeling met jouw organisatieprocessen en je business. Ze zijn zelfstartend. Direct inzetbaar. Eigen en wijs. En altijd gericht op resultaat. Ze benaderen je vraagstukken en uitdagingen met een frisse blik. Vanuit onverwachte, verrassende perspectieven pakken ze nieuwe kansen en vinden ze vernieuwende

Data talents

Op zoek naar talent met up-to-date kennis van data, data-analyse en dataverwerking? Met het Data Chiefs-programma beschik je over de rocksterren onder de datatalenten. Zij weten als geen ander al je data om te zetten naar waardevolle inzichten en kansen voor je bedrijf.

Digital talents

Digital natives. Tech savvy. 100% Gen Z. De digitizers zijn digital-minded en denken altijd business-first. Ze hebben het uitzonderlijk talent om jouw digitale projecten op te schalen en jouw digitale transformatie te versnellen.

Benieuwd naar onze unieke talenten?

Talent is only a step away

Ontdek hoe ‘the special ones’ van Ormit Talent het verschil maken in jouw organisatie.