|

Is performance coaching jouw ding?

Ontdek waarom performance coaching kan zijn wat jij nodig hebt! Download de 10 belangrijkste voordelen van performance coaching. Weet je nog niet precies wat performance coaching inhoudt: we leggen het uit in dit artikel.

Meeting

Bij Ormit Talent, focussen we ons op de ontdekking en ontwikkeling van je unieke talenten. Jouw Talent Development Manager (coach) is hierbij de grootste steun. Hij/Zij zal je de weg tonen en je ondersteunen in het nemen van de volgende stap.
 
Naast uitdagende missies en een intensief ontwikkelingstraject vol interessante trainingen, is performance coaching een van de pijlers in elke traineeship, voor jouw ontwikkeling. Maar wat houdt performance coaching in?

1

Het start met introspectie

Je hebt het misschien al geraden. Het gaat om coaching met een focus op prestaties. Om te presteren in je opdracht en als een professional in het algemeen, moet je weten wie je bent, wat je talenten zijn, wat je motiveert, … Daarom besteden we in coachings veel tijd aan introspectie.

Op basis van de uitkomsten van deze coachings dagen we je uit om de verworven inzichten toe te passen. Zodat je de gewenste resultaten kan bereiken. Omdat we bij Ormit Talent geloven dat alleen mensen het verschil maken, ligt de focus dus echt op JOU!

2

Tijd om jouw geest te verruimen

Naast introspectie willen we ook je geest en je perspectief verruimen om ervoor te zorgen dat je echt in contact staat met de wereld en de mensen om je heen.

Tijdens de coachingsessies stimuleren we je om na te denken over wat je geleerd hebt in trainingen en opdrachten en hoe je dit zou kunnen toepassen in je dagelijkse werkomgeving. “Wie heb je hierbij nodig?”, “Wat ga je morgen anders doen?”, “Hoe ga je feedback geven aan je collega?”, “Wat ga je veranderen op basis van de feedback die je hebt gekregen?”. Enkele vragen die we stellen om je uit te dagen en te ondersteunen.

3

Blijf ontwikkelen

Na Ormit Talent houdt de zelfontwikkeling niet op. In onze coachingsessies geven we je de tools om ook jezelf na het traineeship te blijven uitdagen, zodat je de juiste carrièrekeuzes kunt maken!

Ormit Talent trainees

Download onze 10 redenen waarom performance coaching iets voor jou is!