|

Ormit Talent Talk

Ontmoet onze management consultant

Onze talenten zijn het levende bewijs. Elke dag opnieuw tonen ze hoe impactvol ze zijn. Ze werken slim en raken ver. Ze maken overal het verschil. Moeilijk om te geloven?

Onze talenten leggen je graag uit hoe ze het doen. Maak kennis met Arnaut en ontdek waarom hij voor Ormit Talent koos. Hoe zijn coach hem ondersteunde in professionele en persoonlijke uitdagingen.

Hi!

Maak kennis met Arnaut

 

Bij het afstuderen, had Arnaut geen idee van zijn volgende stap. Hij had wel een heleboel vragen. Over zijn waarden bijvoorbeeld. Ormit Talent leek de perfecte ‘zandbak’ om dit allemaal te ontdekken. En dat klopt ook! In een veilige omgeving, kreeg Arnaut de kans om te experimenteren, terwijl hij zichzelf beter leerde kennen. Ook enkele minder leuke zaken. Zoals de pandemie en wat persoonlijke uitdagingen. Zijn coach motiveerde hem om hierover te praten met zijn collega’s bij VD Fin. Zijn favoriete project!

Babbel met Arnaut

Nieuwsgierig naar onze cultuur, het belang van betekenisvol werk en persoonlijke ontwikkeling? Arnaut deelt zijn ervaringen met enthousiasme! Schrijf je nu in.
 

Info

Wanneer?
1 juni (18:00 – 18:30)
 
Locatie?
Online via Teams