|

Ormit Talent Talk

Ontmoet onze talenten

Onze talenten zijn het levende bewijs. Elke dag opnieuw tonen ze hoe impactvol ze zijn. Ze werken slim en raken ver. Ze maken overal het verschil. Moeilijk om te geloven?

Onze talenten leggen je graag uit hoe ze het doen. Ontmoet Clara, process innovator, en ontdek hoe Ormit Talent trainings haar hielpen om uit haar comfortzone te stappen. Om zelfzeker te zijn in taken die ze eerst minder leuk vond.

Ormit Talent trainee
Hi!

Ontmoet Clara

Clara is nog niet zo lang aan de slag bij Ormit Talent, maar vind wel dat ze al veel ontdekt heeft over zichzelf. Dat ze sterker in haar schoenen staat in haar project bij Belfius. Waarom was dit moeilijk? Ze moest bruggen bouwen tussen verschillende teams. Zichzelf laten gelden, en vooral veel vragen stellen. Hierdoor dacht ze dat mensen haar als een “zaag” ervaarden. Ondanks dat ze het hier moeilijk mee had, leerde Clara dit anders te bekijken en aan te pakken door training en coaching.

Babbel met Clara

Wil jij ook te weten komen waarom een Ormit Talent traineeship beter is dan andere traineeships? Benieuwd hoe Clara bij Belfius toepast wat ze heeft geleerd tijdens de Ormit Talent trainings? Schrijf je nu in! Clara deelt met plezier haar verhaal!
 

Info

Wanneer
12 april (18u – 18u30)
 
Locatie?
Online via Zoom