|

Ormit Talent Talk

Ontmoet onze talenten

Net afgestudeerd of al wat werkervaring? Dan is Ormit Talent voor jou de ideale volgende stap! Een stevige claim. Maar zo zelfzeker zijn we wel. Onze talenten zijn namelijk het levende bewijs. Elke dag opnieuw tonen ze hoe impactvol ze zijn. Ze werken slim en raken ver. Ze maken overal het verschil. Moeilijk om te geloven?

Onze talenten leggen je graag uit hoe ze het doen. Neem deel aan deze Ormit Talent Talk en ontmoet Vinni.

Hi!

Ontmoet Vinni

Ondertussen een Ormit Talent alumni aan de slag bij onze klant Arcelor Mittal. Vinni leerde het bedrijf kennen als een van onze supply changers trainees. Het resultaat van deze samenwerking tussen Ormit Talent en Arcelor Mittal? 3 uitdagende opdrachten. 3 bijzondere leerperiodes. Vinni heeft er SCRUM ontdekt, stakeholder management, networking, …. Maar luister vooral naar wat hij er zelf over te vertellen heeft!

Babbel met Vinni

Wil jij ook te weten komen waarom een Ormit Talent traineeship beter is dan andere traineeships? Heb je interesse om verandering te drijven in supply chain? Nieuwsgierig naar de uitdagende opdrachten die wij jou te bieden hebben? Schrijf je dan nu in! Vinni deelt zijn verhaal met plezier!
 

Info

Wanneer?
17 maart (18u – 18u30)
 
Locatie?
Online via Zoom