|

Niet beschikbaar

Test

Management trainee

Kenmerkend voor Milou is haar positiviteit. Ze beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, weet waar ze naar toe wil. Ze heeft een aanstekelijke energie. En een vermogen om te verbinden met alle niveaus binnen een organisatie en een gemeenschappelijk doel vast te stellen. Door haar enthousiasme en loyaliteit weet ze mensen te bewegen en motiveren.

Resultaatgericht

Verbindend

Enthousiast

Georganiseerd

Contact leggen

Heeft toegankelijke en open basishouding. Brengt positieve energie in het contact, waarmee ze een gunfactor en basisvertrouwen creëert.

Perspectief denken

Overzien welke stakeholders nodig zijn om een doel te bereiken, deze belangen en perspectieven begrijpen en rekening mee in denken en handelen.

Leiding en sturing geven

Randvoorwaarden scheppen en mensen motiveren, zodat resultaten bereikt worden.

Anderen inspireren

Enthousiasme wekken door in te spelen op de waarden, idealen en aspiraties van anderen.

Curiosity only killed the cat

Curious about

Waar ik nieuwsgierig naar ben is hoe duurzaamheid een echt onderdeel kan worden van de bedrijfsvoering, wat hierin de belangrijkste blokkades zijn en op welke wijze mensen gemotiveerd kunnen worden om mee te werken aan deze transitie. Mijn ultieme doel is om Sustainable Development een centralere plek geven in organisaties, zodat iedereen kan bijdragen aan een duurzamere wereld.

Mijn vorige uitgewerkte opdrachten

Bouw connecties

Al die teams en bedrijven, logisch dat je daar een stevig netwerk aan overhoudt. Tel daarbij nog je collega special ones (en BFF’s).

Aantrekkelijker worden op de arbeidsmarkt? Enkele tips

De arbeidsmarkt is krap. Hoe word je een aantrekkelijke werkgever waar jonge talenten met plezier hun cv naar opsturen?

Bouw aan jouw toekomst in IT

Is er leven na het traineeship? Absoluut. We stomen je helemaal klaar tot senior IT professional die analisten en developers kan leiden, coachen en motiveren. Maar dat hoeft het niet te zijn, alles is mogelijk binnen ArcelorMittal.

Tip to share

Je baan of opdracht hoeft niet gerelateerd te zijn aan duurzaamheid, om zelf iets te kunnen doen. Kijk bijvoorbeeld eens binnen jouw organisatie of er een duurzaamheidscommissie is waar je bij kan aansluiten, of zoek andere collega’s die het onderwerp belangrijk vinden en organiseer samen een actie of evenement.

Alexandre Coppin

Young graduate trainee

De mix tussen “theoretische” kaders en situaties uit het echte leven. Dat maakt de Ormit Talent training en coaching zo waardevol. De trainers en de coach vertrekken vaak vanuit een theoretische invalshoek. Maar dan maken ze dit onmiddellijk concreet via voorbeelden uit het echte leven. Heel belangrijk en super nuttig!

De grootste uitdaging tot nu toe? Een opdracht uitvoeren in een industrie waar ik absoluut niets van afwist. Mijn eerste opdracht was in de farma sector. Ook al was er voor de taken die ik moest uitvoeren geen specifieke farmaceutische kennis vereist, toch was het een echte uitdaging om een volledig nieuwe en onbekende industrie binnen te stappen.

Ormit Talent trainee

Andreas De Keyzer

Ormit Talent trainee

 

Nadat ik mijn eerder technische opleiding had afgerond, voelde het alsof ik vast zat in een bepaald carrièrepad. Hoewel ik heel veel plezier heb gehaald uit mijn eerste werkervaring, was ik toch geneigd om verschillende sectoren te ontdekken om op die manier mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling te verruimen. De beslissing om me in te schrijven voor een Ormit Talent traineeship gaf me daarom de perfecte tools om me hierbij te gidsen

Camille Puissant Baeyens

Ormit Talent alumna

Camille kon met heel veel mensen op drie projecten tegelijkertijd werken in de farma industrie. Van governance tot process optimization en data analytics. Uitdagend? Absoluut, maar werkmethodes in vraag durven stellen, hielpen haar om te groeien!

Céline Van Puymbrouck

Learning & Development Coordinator | Pauwels Consulting

“Zeer succesvol programma afgerond (2020-2021) en ondertussen ook een 2e flow opgestart. Een aanpak op maat, impactvolle training & eeuwig enthousiasme = altijd fijn samenwerken met Ormit Talent!”

Wil je meer informatie over Milou Vermaat?

Ontdek hoe het talent Milou Vermaat van Ormit het verschil maakt in jouw organisatie. Neem hier contact op met haar.

Ik ben een trainee Ik wil een ORMIT-talent worden
Privacy Policy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Privacy Policy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.