|

Agile Traineeship

@BNP Paribas Fortis

Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden en ontdek agile management in deze traineeship in samenwerking met BNP Paribas Fortis. Het doel? Uitrollen als scrum master! Dit is iemand die het werk van het agile team faciliteert en een geweldige combinatie van people en agile management biedt. Een rol die normaal jaren ervaring vereist en net daarom is deze traineeship een geweldige kans. In 24 maanden ontdek je alle ins en outs van een scrum master om de rol onder de knie te krijgen.   

Wat mag je verwachten?

Heb je een minuutje?

Scrum master in record time

24 maanden, 3 verschillende rollen. Je leert alle ins en outs van deze rol. Van meewerken in een agile squad team, over change management, tot het werken als sidekick van een ervaren scrum master. 

Expertise in de agile methodologie

Bij BNP Paribas Fortis gebruiken ze de agile methodologie, net zoals ze dit bij Spotify doen. Een manier om projecten te managen met jouw eigen woordenlijst: scrums, sprints, backlogs… Je leert er alles over. 

Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden 

Je profiteert van meer dan 20 dagen training en een persoonlijke coach van Ormit Talent. De beste manier om jezelf te leren kennen en sneller te groeien in je rol als mentor en coach van je team. 

Stuur verandering

in de “bank voor een veranderende wereld” door het spreiden van de agile vibe. Draag bij aan betekenisvolle projecten die miljoenen klanten beïnvloeden: bankapplicaties, de creatie van een papierloze omgeving, het lanceren van nieuwe beleggingsproducten en het waarborgen van de privacy van klanten.  

Wat zal je zoal doen?

Als scrum master maak je deel uit van een multidisciplinair team. Vol experten binnen hun domein. Jij en de product owner zorgen ervoor dat het team top (IT-)applicaties ontwikkelt. Voor de miljoenen klanten van de bank. 

Een scrum master leidt het team naar succes! People management tot risicomanagement… Een rol met veel petjes op.  

In amper twee jaar leren we je alles wat je nodig hebt om een scrum master te worden. Dankzij de verschillende rollen en missies binnen de IT-afdeling van de bank, de leadership en agile trainingen en onze personal coaching 

Je traject?

 

  • Als kick-off van het traineeship, start je als een member van een squad. Afhankelijk van je skills en achtergrond.
  • In de tweede fase word je al meteen de motor voor verandering.
  • En tenslotte, richting eindmeet, neem je stap voor stap de rol van scrum master op.

 

Ondertussen ontdek je ook hoe de bank en de agile wereld werkt. Hoe? Denk aan verschillende vestigingen bezoeken, events waar je verschillende departementen ontmoet, of je deelname in een guild waar je je kennis verbreedt en ervaringen uitwisselt.

Hoe ‘special’ ben je?

Je hebt een bachelor of master

In eender welk domein. Zolang je maar voeling hebt met een zakelijke omgeving. Met maximum 3 jaar werkervaring.

Je zegt vlot ja of oui en yes

Je spreek vlot Frans of Nederlands (C2) en ook Engels (C1) heeft geen geheimen voor jou.

Je bent nieuwsgierig naar IT

Je toont interesse in IT en andere technische zaken.

Je wilt alles weten over de agile methodologie

Je hebt erover gelezen of gehoord en je wilt een expert worden op dit gebied. 

Waarom je wil werken bij BNP Paribas Fortis

De wereld verandert snel. Ook de bankwereld. BNP Paribas Fortis wil de eerste bank van België worden. Een digitale bank die met IT en technologie een antwoord biedt op de noden van morgen. Als deel van een ecosysteem met andere bedrijven, start-ups en fin techs. Zonder IT en technologie, geen bank en geen innovatie. Kom werken bij BNP Paribas Fortis. En help hen hun vele digitale ambities waarmaken. 

 

Is dit traineeship iets voor jou?

Vul dan hier het sollicitatieformulier in.

Heb je nog vragen? Scroll naar beneden en neem contact op met onze recruiter Laetitia.

Questions?

 

Getriggered maar nog niet klaar om te solliciteren? Neem contact op met onze recruiter Laetitia, zij zal al jouw vragen rond dit traineeship beantwoorden. 

E-mail: laetitia.moyaert@ormittalent.be 

Telefoon: +32 491 96 33 43

 

Questions?

Plan een online meeting met onze recruiter Laetitia
Laetitia Moyaert