|


IT traineeship @ ArcelorMittal

Supply Chain zonder geweldige IT is net als Ben zonder Jerry. Onvolledig. 

Net daarom is ArcelorMittal op zoek naar jonge IT-analisten zoals jij om deel te nemen aan hun IT-team in het Scale-Up-project. Het doel? Help hun supply chain te transformeren en naar een hoger niveau te tillen door te werken aan IT-oplossingen die één manier van werken mogelijk maken voor alle Europese vestigingen. Door de brug te slaan tussen business en IT. 

En wie business zegt, zegt people, communicatie en stakeholdermanagement, om er een paar te noemen. Een veelzijdige functie, toch? Maak je geen zorgen, we got you covered. We trainen en coachen je om je people- en leadershipskills naar een hoger niveau te tillen, naast je IT-vaardigheden. Dé perfecte combinatie van hard en soft, van IT- en people skills.  

Ja, iedereen gaat erop vooruit in ons verhaal. 

Klaar om echte impact te maken?

What’s in it for you?

Spoiler alert: een serieuze carrièreboost!

Bouw een nieuwe supply chain

Je leest het goed… ArcelorMittal heeft hun eigen IT-systeem gebouwd voor hun wereldwijde supply chain. Van orderinvoer in Antwerpen tot verzending naar Zhengzhou. En jij speelt daarin een rol. Dat is heel veel impact. Uitgedaagd? 

Uitdagende rollen

Ontdek jouw IT-pad in een avontuur van 24 maanden, waarbij je 3 rollen aanneemt die zijn afgestemd op jouw achtergrond en ambitie. Gebruik jouw technische vaardigheden om de IT-architect te ondersteunen, of jouw leiderschapsvaardigheden om projecten te beheren.

Ga internationaal

The proof of the ice cream is in the eating. Daarom werk je samen met het IT-team van de Spaanse entiteit van ArcelorMittal waar deze nieuwe geïntegreerde supply chain zal worden geïmplementeerd. 

Groei als een leider

Geen IT zonder people skills en teamwork. Daarom besteden we veel aandacht aan training (meer dan 20 dagen!) en coachen we je in teamdynamiek, communicatieve vaardigheden,  

Bouw aan jouw toekomst in IT

Is er leven na het traineeship? Absoluut. We stomen je helemaal klaar tot senior IT-professional die in staat is om analisten en ontwikkelaars te leiden, coachen en motiveren naar nieuwe hoogtepunten. 

 

Wat ga je daar doen?

Dat hangt gedeeltelijk af van je interesses en de projecten. Eén ding is zeker, je zult lid worden van het IT-team binnen het ScaleUp-project en helpen bij het optimaliseren van de Europese Supply Chain van een van de grootste spelers in de staalindustrie.

  • Eerst stellen we je samen met een ervaren analist en maken we je vertrouwd met onze IT en supply chain.
  • Geleidelijk aan krijg je steeds meer verantwoordelijkheden, van het uitvoeren van analyses tot het beheren van ontwikkelaars.
  • Naarmate je groeit, zul je kennismaken met verschillende rollen zoals projectmanagers, businessanalisten, functionele analisten, projectleiders, teamcoördinatoren, …
  • Momenteel ligt de focus op de uitrol van de IT-oplossing in verschillende landen.

 

Nieuwsgierig naar meer? Lees meer over Andy’s technische reis binnen dit traineeship en ontdek de verantwoordelijkheden die hij in slechts een paar maanden heeft verworven. Onthoud echter dat Andy’s reis gebaseerd is op zijn achtergrond en interesse, de jouwe kan erop lijken of volledig anders zijn

Hoe speciaal ben jij?

Doe de test!

Je hebt een master en max 3 jaar werkervaring

Eender welke master en eender welke werkervaring trouwens.

Je hebt iets met IT (door je opleiding, werk of hobby’s)

En met buzzwords rond tech, data en digital. Klinkt SQL, database management, PowerBI, java of .net jou bekend in de oren? Dan ga je pas echt smullen.

Je zegt vlot ja en yes

Nederlands en Engels (niveau C1) hebben geen geheimen voor jou. Frans is een plus.

Je bent nieuwsgierig

Je wilt over bijna alles zoveel mogelijk weten. En graag alles of toch heel veel kunnen. Comfort zones, daar lach je eens mee.

Wat je zal bevallen aan ArcelorMittal

De wereld heeft staal nodig en ArcelorMittal staat klaar om te leveren. Met één supply chain over alle landen heen. Aangepast aan de lokale entiteiten. Met de nadruk op tech en digitaal. Op veilig en duurzaam. CO2-neutraal tegen 2050. Klaar om echt verandering te brengen in dit agile project?

Klaar om de toekomst van staal te veranderen?

Grijp nu je kans en solliciteer. Of ben je op zoek naar iets dat meer gerelateerd is aan business? Het supply chain-traineeship zou perfect bij je passen! Hetzelfde project bij ArcelorMittal, maar gericht op rollen zoals business analist, product owner…

 

Vragen? Scroll naar beneden en neem contact op met Laetitia

Vragen?

 

Nog niet klaar om je IT-reis te beginnen met ArcelorMittal en Ormit Talent omdat je twijfels/vragen hebt? Neem contact op met Laetitia om hierover van gedachten te wisselen.

E-mail: laetitia.moyaert@ormittalent.be 

Telefoon: +32 491 96 33 43

Vragen?

Plan een online meeting met Laetitia
1604581924035