|


IT traineeship @ ArcelorMittal

Supply chain zonder IT is zoals Ben zonder Jerry. Da’s onvolledig.
Net daarom is ArcelorMittal op zoek naar jonge IT enthousiastelingen zoals jij voor hun Scale-Up project. Om hun supply chain naar een hoger niveau te tillen en de organisatie klaar te stomen voor een meer duurzame toekomst.

En dat allemaal terwijl wij jouw people en leadership skills een niveau hoger trekken. Met training en coaching. Ja, iedereen gaat er op vooruit in ons verhaal.

Meeting

Jouw opdracht?

 
De supply chain van ArcelorMittal helpen transformeren vanuit verschillende rollen. Samen IT oplossingen creëren voor een uniforme supply chain over heel Europa. Veilig en duurzaam.
 
Dus ja, in dit agile traineeship ga je voor échte impact. Ook op jouw carrière. Breng een lepeltje mee.

What’s in it for you?

Een serieuze carrièreboost!

Bouw een nieuwe supply chain

Je leest het goed … We bouwen ons eigen IT-systeem voor onze globale supply chain. Van order entry in Antwerpen tot verzending naar Zhengzhou. En jij mag daar een rol in spelen. Dat is heel veel impact. Uitgedaagd?

Ga internationaal

The proof of the ice cream is in the eating. Daarom werk je met verschillende Europese entiteiten van ArcelorMittal waar we deze nieuwe geïntegreerde supply chain implementeren.

Groei als een leider

Geen IT zonder people skills en teamwork. Daarom krijg je van ons meer dan 20 dagen training en coaching rond communication skills, team dynamics, personal leadership,…

Bouw aan jouw toekomst in IT

Is er een leven na het traineeship? Absoluut. We stomen je helemaal klaar tot senior IT professional die voor collega’s tot voorbeeld dient, hen coacht en motiveert tot nieuwe hoogtepunten.

 

Wat ga je daar doen?

Dat hangt voor een stuk af van waar de prioriteit ligt in het Scale-Up project op het moment dat jij aan boord komt, en anderzijds uiteraard van jouw interesses. Eén ding is zeker, het projectteam van ArcelorMittal staat klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden naar een boeiende rol met impact!
 

  • Eerst matchen we je met een ervaren analist en dompelen we je onder in de wereld van het Scale-Up project maar ook de werking van IT en supply chain binnen ArcelorMittal.
  • Gaandeweg krijg je meer verantwoordelijkheden. Van project management tot ownership nemen over complexe analyses
  • Terwijl je groeit, leer je ook verschillende rollen kennen zoals project management, business analyst, functional analyst, …
  • In 2022 ligt de focus binnen het Scale-Up project op IT development. In 2023 zal dat verschuiven naar de roll-out in verschillende landen en fasen.

Hoe speciaal ben jij?

Doe de test!

Je hebt een master en max 3 jaar werkervaring

Eender welke master en eender welke werkervaring trouwens.

Je hebt iets met IT (door je opleiding, werk of hobby’s)

En met buzzwords rond tech, data en digital. Klinkt SQL, database management, PowerBI, java of .net jou bekend in de oren? Dan ga je pas echt smullen.

Je zegt vlot ja en yes

Nederlands en Engels (niveau C1) hebben geen geheimen voor jou. Frans is een plus.

Je bent nieuwsgierig

Je wilt over bijna alles zoveel mogelijk weten. En graag alles of toch heel veel kunnen. Comfort zones, daar lach je eens mee.

Wat je zal bevallen aan ArcelorMittal

De wereld heeft staal nodig en ArcelorMittal staat klaar om te leveren. Met één supply chain over alle landen heen. Aangepast aan de lokale entiteiten. Met de nadruk op tech en digitaal. Op veilig en duurzaam. CO2-neutraal tegen 2050. Klaar om echt verandering te brengen in dit agile project?

Klaar om te solliciteren?

Vul dan hier het sollicitatieformulier in.

Vragen? Stuur onze recruiter een WhatsAppje.