|

Management Traineeship @Brussels Airport Company

Geef vleugels aan je carrière!

Neem een unieke vlucht en land nadien in een managementrol bij Brussels Airport Company. Sorry, maar we konden niet aan de woordspelingen weerstaan. Want ze zeggen exact waar het in dit management traineeship om gaat. Op 24 maanden ontdek je ieder facet van het luchthavengebeuren. En wat jouw rol kan zijn in de luchthaven van de toekomst.

 

Ormit Talent trainees

De traineeship in het kort

 

Stop dus met er alleen maar over te dromen, en ga er gewoon voor.. Want Brussels Airport wil bekend wil staan als één van de beste luchthavens die er zijn. Een volledig geconnecteerde economische hub voor mensen en bedrijven. Het kloppende hart van Europa waar klanten, innovatie en duurzaamheid centraal staan.

 

En dat doe je allemaal terwijl je groeit als persoon en als leider. Met heel veel opleidingen, leermomenten en coaching van ons. En minstens zoveel groei opportuniteiten binnen Brussels Airport Company zelf. Wat is daar nu niet leuk aan te vinden? Juist, niets!

What’s in it for you?

Leer vliegen…

… met je voeten op de grond. De beste manier om het leven op de luchthaven te leren kennen, is door erin rond te lopen. Door er te roteren in verschillende rollen en departementen.

Join the beating heart

Werk mee aan de luchthaven van vandaag én die van de toekomst. Brussels Airport is zo veel meer dan passagiers die landen en opstijgen. Het gaat over het connecteren van mensen, bedrijven en communities. Een wereld die continue leeft en beweegt. Waar je kan groeien en doorgroeien. Door te leren en vooral ook te doen.

Groei als een toekomstige manager

Iedere dag on the job. En met meer dan 20 specifieke opleidingsdagen, easy access tot 135 groeisessies en workshops uit de catalogus, een personal coach en een business mentor. Zo bouw je aan je people, leadership en business skills. En land je in een managementrol binnen de drie jaar na je traineeship.

Locatie

En dat allemaal op een unieke locatie en vanuit het spiksplinternieuw Compass gebouw dat – naast een onvergetelijk uitzicht –  voorzien is van alles dat nodig is om op een hedendaagse manier te kunnen (samen)werken.

Wat ga je er doen?

Ormit Talent trainee

24 maanden, drie opdrachten en heel veel leermomenten

Jouw traineeship bestaat uit drie opdrachten. Zij geven je een helder beeld over de luchthaven, waar we naartoe gaan en wat jouw rol daarin kan zijn.

 

  • In airport operations: Zowel aan de Passagiers, Baggage of Cargo kant, Landside of Airside of via data onze operaties optimaliseren,…
  • In corporate teams: Communication & Marketing, Finance, Legal ICT, Sustainability,of zelfs Corporate Affairs,…
  • In business lines: OCargo & Logistics, Real Estate, Digital of Corporate Ventures,…
Trainee in an online meeting

Zo help je Brussels Airport …

  • om een volledige geconnecteerde economische hub te worden
  • haar bestemmingen, passagiers, import en export te doen stijgen
  • haar businessmodel te verruimen tot alles gerelateerd aan mensen, goederen en data
  • meer duurzaam te worden (een big topic in de luchtvaart!)

Hoe speciaal ben jij?

Je hebt een master en max 3 jaar werkervaring

Eender welke master want dat zegt ons dat je heel wat in je mars hebt.

Je zegt vloeiend ja, yes of oui 

Want je bent Nederlandstalig of Franstalig en je spreekt vloeiend Engels. Indien je geen Nederlands kan ben je bereid dit te leren.

Je bent ongeneeslijk nieuwsgierig

Je wil over alles zo veel mogelijk weten. En weet je het niet, dan wil je het leren. Met comfortzones moet je vooral eens goed lachen.

Je wil vooruit

Stop met dromen en ga ervoor. Jij wil vooral je stempel drukken en samen met ons grote stappen zetten.

De service aan boord

Het zicht op de tarmac. Uiteraard. Altijd een beetje de vakantievibe … Voel onze hartbeat en laat je eigen hart spreken door Brussels Airport elke dag opnieuw wat beter te maken . In een omgeving waar we flexibel en hybride werken, elektrisch rijden en zelfs een eigen treinstation hebben. Wie kan dat nog zeggen?

 

 

Klaar om te solliciteren?

Vul dan hier het sollicitatieformulier in.

Vragen? Stuur onze recruiter een WhatsAppje.