|

Scrum Master Traineeship

@ BNP Paribas Fortis


Denk je dat scrums enkel bij rugby horen? Pas dan je Google search maar aan. Want wij zijn op zoek naar die future scrum masters die een grote bank willen helpen om haar digitale ambities waar te maken. Iets voor jou? Kies dan voor ons 24-maanden traineeship bij BNP Paribas Fortis en geef er je leadership en agile skills een boost.

P.S.: begrijp ons niet verkeerd. Wij zijn zot van rugby!

Wat mag je verwachten?

Heb je een minuutje?

Maak kennis met de agile world

Scrums. Sprints. Backlogs. Cycles. Ontdek wat er allemaal achter de agile woordenlijst zit. En hoe je alles vertaalt naar de praktijk.

Word een scrum master

De scrum methodologie leren. Je team coachen in autonomie en ontwikkeling. Het opleveren van nieuwe features aansturen. Er komt best wat bij kijken. Dankzij ons krijg je alles onder de knie.

Verandering aansturen

We kijken naar jou om de agile microbe te verspreiden en verandering te brengen bij de bank. Stap voor stap. Met de training en coaching van BNP Paribas Fortis zal je dat ook lukken.

Groei als een toekomstig leider

Elke dag on the job. En met meer dan 20 trainingsdagen en een personal coach van Ormit Talent. Met heel wat aandacht voor people skills, leadership skills en persoonlijke ontwikkeling.

Land in een job bij BNP Paribas Fortis

Is er leven na een traineeship? Absoluut. Het doel is om de rol van scrum master op te nemen. Een job die trouwens ook deuren naar andere rollen binnen de bank opent.

Wat zal je zoal doen?

Als scrum master maak je deel uit van een multidisciplinair team. Vol experten binnen hun domein. Jij en de product owner zorgen ervoor dat het team top (IT-)applicaties ontwikkelt. Voor de miljoenen klanten van de bank.

In amper twee jaar leren we je alles wat je nodig hebt om een scrum master te worden. Dankzij de verschillende rollen en missies binnen de bank, de leadership en agile trainings en onze personal coaching. En dat terwijl je meteen impact creëert en je stempel drukt.

Je traject?

 

  • Als kick-off van het traineeship, start je als een member van een squad. Afhankelijk van je skills en achtergrond.
  • In de tweede fase word je al meteen de motor voor verandering.
  • En tenslotte, richting eindmeet, neem je stap voor stap de rol van scrum master op.

 

Ondertussen ontdek je ook hoe de bank en de agile wereld werkt. Hoe? Denk aan verschillende vestigingen bezoeken, events waar je verschillende departementen ontmoet, of je deelname in een guild waar je je kennis verbreedt en ervaringen uitwisselt.

Hoe ‘special’ ben je?

Je hebt een bachelor of master

In eender welk domein. Zolang je maar voeling hebt met een zakelijke omgeving. Met maximum 3 jaar werkervaring.

Je wilt agile voor ontbijt, lunch en avondeten

Je zal er van smullen. Ook van je groeicurve on the job en in trainings.

Je houdt van verandering

Meer nog, je stuurt het graag aan… met het nodige geduld om andere mensen mee op de kar te krijgen.

Je zegt vlot ja of oui en yes

Want je bent native Nederlands- of Franstalig. En ook Engels (niveau C1) has no secrets.

Je bent nieuwsgierig naar IT

Je hebt voeling voor IT en technologie. En wanneer je iets (nog) niet weet, dan wil je het leren. Comfort zones, daar lach je eens mee.

Waarom je wil werken bij BNP Paribas Fortis

De wereld verandert snel. Ook de bankwereld. BNP Paribas Fortis wil de eerste bank van België worden. Een digitale bank die met IT en technologie een antwoord biedt op de noden van morgen. Als deel van een ecosysteem met andere bedrijven, start-ups en fin techs. Zonder IT en technologie, geen bank en geen innovatie. Kom werken bij BNP Paribas Fortis. En help hen hun vele digitale ambities waarmaken.

 

Is dit traineeship iets voor jou?

Vul dan hier het sollicitatieformulier in.

Heb je nog vragen? Stuur onze recruiter een WhatsAppje.