|

Supply Chain Traineeship @ ArcelorMittal

Een job voor een knappe kop. Supply chain gaat over veel meer dan depots en vrachtwagens. Het draait om eco, digital en change. Om plannen smeden en tekenen voor de supply chain van morgen. Choose change.

Jouw opdracht? Transformeer de supply chain bij ArcelorMittal. Ontwikkel één-manier-van-werken overheen de Europese filialen. Dat allemaal terwijl je verschillende rollen ontdekt in 24 maanden tijd.

Klaar om verandering door te voeren in dit agile project? Werk samen met Ormit Talent en neem deel aan het ArcelorMittal’s ScaleUp team.

What’s in it for you?

Industry 4.0? Niet zonder jou!

Word één van de 25

25 mensen staan op het punt supply chain te transformeren. Ze noemen zichzelf het ScaleUp team en ze houden van een uitdaging.

Een IT mindset

Achter elke sterke supply chain, staat er een geweldig IT-systeem. Het ScaleUp team is daarom beste vrienden met 100+ IT’ers. Samen zorgen ze ervoor dat de business doelen realiteit worden.

Uitdagende opdrachten

Business analysis, UX design, end-user training, … Het project is deels in uitrol. In sommige landen staan ze nog aan de start. Dat ruikt naar kansen!

Ga internationaal

Reis naar ArcelorMittal’s Europese filialen om de uitrol van de nieuwe supply chain te ondersteunen.

Een blijvende indruk

Bij elke rol die je bij deze multinational opneemt, hoort meteen heel wat verantwoordelijkheid. En dus ook echte impact.

Groei als future leader

Elke dag on the job. En met meer dan 20 trainingsdagen en een personal coach. Met heel veel aandacht voor people skills, tech, data en digital.

Land in je droomjob bij ArcelorMittal

Is er leven na het traineeship? Absoluut! Aan het einde van het programma teken je samen met je coach je carrièrepad bij ArcelorMittal uit.

Enjoy

Maak deel uit van twee hechte groepen. Bij Ormit Talent en ArcelorMittal. Met wie je banden smeedt voor het leven. Op en naast het werk.

Wat zal je zoal doen?

Ormit Talent

Dat hangt deels af van jouw talenten en interesses. Eén ding is zeker, je zal veel verantwoordelijkheid en autonomie krijgen om de dingen te realiseren. Maar maak je geen zorgen. Het ArcelorMittal projectteam is er, net zoals Ormit Talent, om jou te ondersteunen. Het project zit gedeeltelijk in de uitrolfase maar voor bepaalde landen in de absolute beginfase wat veel mogelijkheden creëert. Hier een aantal voorbeelden:

  • Analyseer de business en ontdek wat er nodig is om van dit project een succes te maken.
  • Ondersteun en leid eindgebruikers op in heel Europa.
  • Neem de leiding over de look and feel van technologie samen met de UX designers en eindgebruikers.
  • Zet een platform op om expertise op een leuke manier uit te delen.
  • Word een product/test/…owner in een agile omgeving.

Hoe special ben jij al?

Doe de test.

Je hebt een master diploma

Eender welke master, eigenlijk. Met max 3 jaar werkervaring.

Je hebt een feel voor IT, technologie of digital

En ook voor efficiëntie en logistiek. Dan heb je een streepje voor en ga je je zeker amuseren. En bijleren on the job, in training en coaching.

Je zegt vlot yes

Je spreekt vlot Engels (C1). Frans of Engels is een plus.

Je bent nieuwsgierig

Je wilt over bijna alles zoveel mogelijk weten. En graag alles of toch heel veel kunnen. Comfort zones, daar lach je eens mee.

Een traineeship om van te houden.

 

The world needs steel en ArcelorMittal is er om deze behoefte te vervullen. Met één supply chain over alle landen heen. Met een focus op veilig en duurzaam. Op tech en digital. Aangepast aan lokale noden. Klaar om echt verandering te brengen in dit agile project?

Klaar om te solliciteren?

Vul dan hier het sollicitatieformulier in.

Vragen? Stuur onze recruiter een WhatsAppje.