|

Ontwikkel jezelf. Samen met ons.

Unieke talenten, die moet je koesteren. Laten rijpen, zoals speciale bieren. En vooral ook voeden. Prikkelen. Ruimte geven. De weg tonen. Maar net zo goed eens tegen de muur laten lopen. Of een trap onder de … geven.

Klinkt vaag? Lees dan maar verder.

Over uitdagende projecten bij toporganisaties. Training en coaching van ervaren professionals. Zo haal je het beste in jezelf naar boven. En ben je na 2 jaar veel rijper dan op vele andere plaatsen na 5 jaar.

Ormit Talent
01

Doing

 

Laat je uitdagen door spannende projecten en boeiende vragen waar je niet op 1-2-3 een antwoord weet. Waar je je comfort zone vergroot en blijft gaan, gaan, gaan. En leert met vallen en opstaan.

 

Roterend tussen verschillende rollen bij één of meerdere klanten zoals D’Ieteren, BNP Paribas Fortis, ArcelorMittal, Bpost,… In een traineeship als pas afgestudeerde of met al een beetje werkervaring. Een verschil maken doe je sowieso. Beloofd!

Get to know Ormit Talent
02

Training

 

Je kan niet alles weten. Maar wel heel veel leren. En dat gaat altijd boven weten. Over inspireren en sturen. Beïnvloeden en innoveren. Change en ownership. Data en digital. In people en hard skills trainingen. Eén dag per maand. Minstens. Interactief, praktijkgericht en soms zelfs met wat acteerwerk…

 

Wat zal ik dan juist ontdekken? Vanalles!

 

  • Effectief communiceren
  • Je omgeving managen
  • Feedback geven en ontvangen
  • Inzichten in jezelf
  • Vitaal blijven op het werk
  • Projecten managen
  • Veranderen en innoveren
  • En zoveel meer!

 

03

Coaching

 

Kijk in de spiegel die onze Talent development managers aka coaches Ludmilla, Jannes, Yannick, Eva of Joke je voorhoudt. Die naar je luistert en de juiste vragen stelt. Zodat je er zelf achterkomt wat je al goed doet en waar het nog beter kan. Wat je energie geeft en wat niet.

Je coach toont je ook de weg. Naar hoe je met jouw talenten mensen in beweging zet. Hoe je in jouw project bij de klant een tandje bij kan steken. En wat je kan doen om je volgende stap in je carrière te zetten.

Ormit Talent
04

Sharing

 

Een special one is gul. Je collega’s delen maar wat graag tips en ervaringen. Net zoals jij dat voor hen doet. Tussen pot en pint of gewoon even wanneer je voor een nieuwe uitdaging staat.

We willen het geen club of community noemen, want dat klinkt zo elitair. Maar eigenlijk is het dat wel. Een netwerk maar dan van het hele familiale soort. Waar je samen plezier maakt en samen groeit.

Ormit Talent trainees talking

Corentin Licoppe

Young graduate trainee

Ik heb gekozen voor Ormit Talent omdat het een jong en innovatief bedrijf is. Bovendien toonden de mensen die ik gedurende mijn applicatieprocedure had ontmoet een sterke “menselijke” kant. Dit vind je ook terug in de waarden van het bedrijf. Allemaal belangrijke argumenten voor mij om uiteindelijk voor Ormit Talent te kiezen.

Ormit Talent trainee

Andreas De Keyzer

Ormit Talent trainee

 

Nadat ik mijn eerder technische opleiding had afgerond, voelde het alsof ik vast zat in een bepaald carrièrepad. Hoewel ik heel veel plezier heb gehaald uit mijn eerste werkervaring, was ik toch geneigd om verschillende sectoren te ontdekken om op die manier mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling te verruimen. De beslissing om me in te schrijven voor een Ormit Talent traineeship gaf me daarom de perfecte tools om me hierbij te gidsen

Dagmar Stessels

Data chief trainee

Voor mij was mijn carrière starten bij Ormit Talent vanzelfsprekend. Kunnen proeven van verschillende data-gerelateerde projecten. En tegelijk je people skills ontwikkelen. Die combo was voldoende om mijn nieuwsgierigheid  te wekken. En al ben ik nog maar net gestart, ik ben nog altijd dik tevreden met mijn beslissing. Mijn eerst project als data chief trainee was bij APOK. APOK is de marktleider in België in de verkoop van dak- en gevelmaterialen. Om marktleider te kunnen blijven was het belangrijk om wat dieper in hun data te gaan graven. Ik was dan ook onder andere verantwoordelijk om het koopgedrag van hun klanten te analyseren. Wat ik heb geleerd door dit project? Hoe efficiënt communiceren met de business. En ook zo correct mogelijk de noden van het bedrijf kunnen vertalen in een data-gerelateerde oplossing.

Clémentine Dinsart

Ormit Talent trainee

Als project manager bij GSK, moest ik een project helemaal van nul opbouwen. Een echte “learn on the job” opdracht. Want nee, ik had nog geen ervaring in het managen van projecten. Uiteraard heb ik dan ook veel bijgeleerd over project management. Maar ik heb vooral ervaren hoe belangrijk het is om flexibel te zijn. Dat je veel moet communiceren. En dat je de mensen met wie je werkt goed moet kennen. Uiteindelijk draait het allemaal om het managen en respecteren van al die verschillende persoonlijkheden. Je kan nauwelijks de impact onderschatten van een welgemeende dankjewel. Anderen waarderen voor hun dagelijkse bijdrage is dan ook superbelangrijk.

Alles begint met het juiste traineeship:

Nog 1 spot beschikbaar

Agile Traineeship @BNP Paribas Fortis

Coaching, projectmanagement, risicomanagement, facilitator, … Ontwikkel deze skills en word een scrum master in slechts 24 maanden!

Public bus

Management traineeship

Wil je je smijten maar weet je nog niet helemaal waarin? Dan is dit jouw snoepwinkel. 26 maanden lang switchen tussen bedrijven, opdrachten en rollen. En ergens onderweg word je verliefd. Op je droomjob!

Data traineeship

Altijd al iets-met-data gehad? Doe er dan iets mee. En ga van curious data lover naar curious data chief. In trajecten bij verschillende bedrijven. Rond data analytics, visualisation en nog heel wat andere Engelse woorden. Go!

Hulp nodig?

Vragen? Weet je niet wat te kiezen? Vertel ons wie je bent en wat je juist zoekt. Eén van onze recruiters neemt snel met je contact op.