Traineeships & Talentprogramma’s

Een eerste job waar je graag je wekker voor zet. Of een nieuwe job als je vandaag niet helemaal goed zit. Vol uitdagende missies in finance, IT of logistics. Waar je hot topics als data, digital of change tussen je boterham legt. Om er maar een paar te noemen.

Waar je jezelf verrast met wat je al kan. En elke dag toch nog beter wordt. Met bakken coaching en training voor future leaders. En voor je het weet, trek je iedereen mee. En zit je volop in een carrière die lekker spint. Miauwkes!

Take your pick.

Nog 5 plaatsen

Supply changer traineeship @ ArcelorMittal

Een job voor een knappe kop. Supply chain gaat over veel meer dan depots en vrachtwagens. Het draait om eco, digital en change. Om plannen smeden en tekenen voor de supply chain van morgen. Choose change

Nog 5 plaatsen

Data chief traineeship @ Belfius

Data lover? Dat komt goed uit, Belfius ook. Daarom dat ze een team van meer dan 100 data experts hebben waar nog heel veel volk bij mag. Een speeltuin voor data chiefs in wording. Maak de sprong!

Nog 5 plaatsen

Transformer traineeship @ Euroclear

Zin en lef om eens aan een hele grote boom te schudden? En een nieuwe digitale wind te doen waaien bij een marktleider in finance? En along the way ontdek je waar je zelf met je carrière naartoe wil. Vooruit, dus!

Young graduate traineeship

Wil je je smijten maar weet je nog niet helemaal waarin? Dan is dit jouw snoepwinkel. 26 maanden lang switchen tussen bedrijven, opdrachten en rollen. En ergens onderweg word je verliefd. Op je droomjob!

Data chief traineeship

Altijd al iets-met-data gehad? Doe er dan iets mee. En ga van curious data lover naar curious data chief. In trajecten bij verschillende bedrijven. Rond data analytics, visualisation en nog heel wat andere Engelse woorden. Go!

Voor young professionals

Management program

Wil je meer halen uit een job en (deze keer wel) de juiste keuze maken? Stap dan in het management program. 26 maanden draaien, keren en leren uit verschillende trajecten en bedrijven. Boost je carrière.

Neem contact op

Vragen? Stel ze aan één van onze recruiters!