|

Senior talent

Op zoek naar jonge talenten met bagage en ervaring? Onze senior talenten brengen, als consultants, senioriteit en expertise in jouw organisatie. Precies in die projecten en op die plekken waar dat nodig is. Let’s talk serious senior business!

Waarom senior talent?

Je staat versteld: wij regelen zelfs jonge talenten met senioriteit en vergaande expertise. Dit is een exclusief programma van Ormit Talent waarin toptalenten forse stappen voorwaarts zetten. Ze ontwikkelen zich tot stevige consultants met management en leadership skills.

1

Direct inzetbaar

Ormit Talent zorgt voor senior talent dat meteen inzetbaar is. Want wij hebben werving, selectie en talent development al compleet voor jouw organisatie verzorgd.

2

Frisse blik van buitenaf

Onze senior talenten hebben al ervaring in andere organisaties opgedaan. Ze zijn dus in staat om met een frisse blik en vanuit verrassende perspectieven je organisatie verder te helpen. Outside in!

3

IQ én EQ

Al onze talenten hebben een intensief en uitdagend talent development programma doorlopen. Ze hebben niet alleen technische skills, maar zijn ook smart, business wise én beschikken over unieke people skills. Met IQ en EQ weten ze als geen ander hun team optimaal aan te sturen, te motiveren en te stimuleren.

Contactgegevens

Bel ons, stuur ons een e-mail of bezoek ons kantoor.