|

De droom die we najagen

Ormit Talent wil het verschil maken

Bij Ormit Talent zijn we ambitieus. Meer impact maken op de maatschappij en de wereld mooier maken, dat is wat we willen. Het is een droom die we bij alles wat we doen najagen.

Een mooiere wereld

De wereld mooier maken kan in onze visie maar op één manier: vanuit de kracht van een nieuwe generatie. Een generatie van jonge, gedreven talenten die het anders en beter willen doen.

1

Een nieuwe generatie toptalenten

Een nieuwe generatie dient zich aan. Een generatie van jonge, getalenteerde mensen met een eigen kijk op de wereld. Zij willen zich vol inzetten voor een toekomst die werkelijk duurzaam, divers en inclusief zal zijn. Een wereld ook die weliswaar vergaand digitaliseert, maar waarin het altijd mensen zullen zijn die het verschil blijven maken.

2

Wij staan aan de basis

Bij Ormit Talent beseffen we: wij staan aan de basis van die nieuwe generatie toptalenten. Wij begeleiden hen in hun ontwikkeling en bieden hen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Zodat zij een nooit eerder vertoonde, onuitwisbare impact kunnen maken in de organisaties waar ze werken en de wereld waarin ze leven. Die nieuwe generatie in stelling brengen? Dat is onze missie.

3

Talent development? That’s us!

Die nieuwe generatie toptalenten willen wij de juiste boost geven. Want in talent development zit onze allergrootste kracht. Wedden dat onze ‘special ones’ hun dromen – en daarmee ook onze droom – werkelijk waar gaan maken?

This is how we do it!

Care to dare

Je bereikt het meest als je een beetje lef toont. We dagen uit op persoonlijke groei en business impact. Daarvoor zitten we dicht op de huid.  Dat lukt het best vanuit een veilige omgeving.  Dan kom je uit je comfortzone en ontstaat er ruimte voor vernieuwing, het experiment én daarmee groei.

Lees hier hoe onze datatalenten vlammen.

Eager to learn

Voortdurend blijven leren. Voortdurend blijven ontwikkelen. Onze kennis van vandaag is morgen alweer achterhaald. Als je blijft leren, blijf je jezelf ontwikkelen. Dit vraagt energie, de moed om eerlijk naar jezelf te kijken én actie te ondernemen. Elke dag weer, voor iedereen.  Een leven lang blijven leren. Daar geloven wij in. Zo kun je blijven bijdragen aan de ontwikkeling van anderen en de omgeving om je heen.

Lees hier hoe onze datatalenten vlammen.

Teaming up

We love to co-create. Want verandering breng je never nooit in je eentje. Je doet het samen. Alleen dán gaat het duurzaam werken. Voor zowel een individu als een organisatie is samenwerken een recept voor succes. Bovendien is het in teamverband veel leuker.

With a twinkle

Je leeft maar één keer, voor zover we weten tenminste. Dus laten we er vooral voor zorgen dat we plezier hebben. We vinden altijd ruimte voor ontspanning, humor en relativering. Ons werk mag dan heel serieus zijn; But always with a twinkle!

Lees hier hoe onze datatalenten vlammen.

Neem contact op

Meer weten over Ormit Talent?