|

Ready? Set… GO!

Het selectieproces

Bij Ormit Talent zijn we op zoek naar de ‘special ones’. Leiders van de toekomst. Game changers. Die nieuwsgierig zijn en vooruit willen. Die met people skills aan duurzame relaties bouwen. Die voortdurend ontdekken en leren.

Om deze special ones te vinden creëerden we een uniek en leuk selectieproces. Om jonge talenten met de juiste persoonlijkheid te selecteren. Nieuwsgierig hoe we dit doen?

Ormit Talent employees

Jouw kennismaking met Ormit Talent

 
Ons selectieproces is kort maar krachtig. Uiteraard willen wij weten of jij een goede match bent voor Ormit Talent. Maar we vinden het even belangrijk dat jij ook een goed gevoel krijgt bij ons.
 
Door de verschillende onderdelen leren wij jou beter kennen. En jij ons. Maar ook jezelf. Want in elke stap ontvang je waardevolle feedback voor je eigen groei.
 
Een leerrijk en uitdagend proces. En vooral fun en snel! In 1 à 2 weken weet je al of je een ‘special one’ bent! En maak je geen zorgen, het is minder zwaar dan het lijkt. Een tip? Wees vooral jezelf!

Het selectieproces

Onze inbox wacht op jou!

Stuur ons jouw CV en vertel ons wat jou ‘speciaal’ maakt in enkele vragen op de website. We overlopen het met plezier en antwoorden snel!

The Curious Game of the Cat

Onze kat Edgar is niet meer. Kan jij samen met andere mede-detectives achterhalen wat er is gebeurd? En dit gewoon van thuis uit, via Teams.
 
We willen natuurlijk zeker zijn dat jij uit het juiste hout gesneden bent. Daarom testen we toch nog even je numerieke, verbale en abstracte skills met een capaciteitstest.

Assessment

Een intensieve, maar vooral leerzame en leuke halve dag! Jij kan jezelf laten zien. En wij gaan je de hele dag door inspirerende feedback geven.
 
Op de planning? De kans om je kennen en kunnen te tonen in een inhoudelijke case. Een diepte-interview om meer te weten te komen over jou, je persoonlijkheid, dromen en ambities. Een kennismaking met onze acteurs tijdens een rollenspel.

Bedrijfsintake

Koos je een traineeship bij een specifiek bedrijf? Top! Dan is het tijd om eens bij hen langs te gaan. Een echt bedrijfsbezoek. En een gesprek met één van de managers,… Dé kans dus om mekaar al jullie vragen te stellen. Zo ontdekken jullie meteen ook of er een echte match is. Handig! En natuurlijk zijn wij er om je te helpen en ondersteunen.

Je bent special!

Als je tot hier bent gekomen, dan heb jij laten zien dat jij een special one bent. Ambitieus en nieuwsgierig als je bent, heb je vast zin om snel te beginnen! Maar voor het zover is, overlopen we natuurlijk ons uniek contractvoorstel. Klaar? Go!

Neem contact op

Meer weten over Ormit Talent?