|

Data chiefs

Hoe helpt data je om jouw business doelstellingen te bereiken? Hoe vertaal je businessvragen naar je data team en omgekeerd? Op zoek naar talent dat datakennis combineert met de juiste set people skills? Wij brengen je dichter bij die jonge profielen die iedereen wil.

Ontdek hier wat de data chiefs voor jou kunnen doen.

Waarom data chiefs?

Data is the new gold! Ook jouw organisatie herbergt een schat aan waardevolle data. Maar hoe vertaal je die naar waardevolle inzichten? Wij geloven dat dat kan door jonge, ambitieuze data talenten met transversale skills, om jouw data om te zetten in concrete businesskansen. Let’s start digging!

1

Data meets human

De beste data personen hebben ook relevante business expertise, en die zijn zeldzaam. Onze Data Chiefs worden geselecteerd en ontwikkeld op beiden. Want om échte business value te creëren heb je naast data skills ook de juiste set people skills nodig.

2

Jouw data talent pipeline

Met Ormit Talent heb je steeds toegang tot de meest gewilde datatalenten, of het nu gaat over tijdelijke versterking of het structureel aantrekken van datatalent. En dat zonder tijd te verliezen aan recruitment en development.

3

Senior begeleiding

Onze data analysts, data scientists en data engineers hebben steeds toegang tot senior (data) experts als klankbord in de vorm van training, coaching en mentoring. Daarmee heb je het beste van meerdere werelden samen in 1 talent.

4

Data-driven, duurzaam

Dankzij hun intensief development traject ontwikkelen onze Data Chiefs zich tot allround dataspecialisten. Zo zorgen we er mee voor dat data-driven werken geen buzzwoord maar een waardevolle realiteit is in jouw organisatie.

Ontdek meer over data chiefs

Het kloppende hart van data: waarom zijn human skills in data zo belangrijk?

De mogelijkheden van data zijn eindeloos. . Als organisatie is het aanlokkelijk om zoveel mogelijk kennis te verzamelen. Toch biedt dat geen garantie dat je mensen daadwerkelijk met deze inzichten aan de slag gaan. Om die vertaalslag te maken, zijn heel wat human skills nodig.

Case Banx: boost je verkoop en klantenbeleving met data

De verkoop en klantenbeleving van een nieuw product boosten? Data zijn je leidraad! Ontdek hoe Data Chief Hélène van Ormit Talent het voor de bankingapp Banx deed.

Case VDFin: Naar slimmere dataverwerking met machine learning

Ieder bedrijf verzamelt dagelijks heel wat data en kent het belang van een uitgewerkte database. Maar hoe maak je die data nu toegankelijk en werkbaar voor elke werknemer? VDFin riep de hulp in van Ormit Talent.

Contactgegevens

Bel ons, stuur ons een e-mail of bezoek ons kantoor.

Download de brochure

Vul het formulier in en we versturen de brochure rechtstreeks naar uw mailbox.