|

Data chiefs

Hoe helpt data je om jouw business doelstellingen te bereiken? Hoe vertaal je businessvragen naar je data team en omgekeerd? Op zoek naar talent dat datakennis combineert met de juiste set people skills? Wij brengen je dichter bij die jonge profielen die iedereen wil.

Ontdek hier wat de data chiefs voor jou kunnen doen.

Waarom data chiefs?

Data is the new gold! Ook jouw organisatie herbergt een schat aan waardevolle data. Maar hoe vertaal je die naar waardevolle inzichten? Wij geloven dat dat kan door jonge, ambitieuze data talenten met transversale skills, om jouw data om te zetten in concrete businesskansen. Let’s start digging!

1

Datatalent met human skills

Onze data chiefs hebben de ideale mix tussen data skills en persoonlijke people skills in huis. Want om complexe data tools and analytics te gebruiken, is de juiste set people skills noodzakelijk om échte business value te creëren. Daarmee vormen ze de brug tussen business en data.

2

Ormit Talent én ORTEC begeleiding

Ormit Talent is partnering up with ORTEC! Met meer dan 40 jaar ervaring in business mathematics en data science is ORTEC een begrip in de markt. Onze data chiefs genieten van de beste ORTEC opleidingen in o.a. data analytics, data management en data visualisation, en krijgen bovendien senior data mentoring. Daarmee brengen we het beste van beide werelden samen in 1 talent.

3

Vergroot je data talent pipeline

Ormit Talent brengt de meest gewilde datatalenten voortdurend dichter bij jouw organisatie. Zonder tijd te verliezen met recruitment en development, beschik jij steeds over een pipeline van exact die mensen die jij nodig hebt. Ze staan direct voor je klaar!

4

Groei uit tot een data-driven organisatie

Onze data chiefs volgen een intensief development traject waarin ze zich ontwikkelen tot echte allround dataspecialisten met relevante business expertise. Op die manier is duurzaam datadriven werken geen buzzwoord, maar een waardevolle realiteit in jouw organisatie.

Ontdek meer over data chiefs

Het kloppende hart van data: waarom zijn human skills in data zo belangrijk?

De mogelijkheden van data zijn eindeloos. . Als organisatie is het aanlokkelijk om zoveel mogelijk kennis te verzamelen. Toch biedt dat geen garantie dat je mensen daadwerkelijk met deze inzichten aan de slag gaan. Om die vertaalslag te maken, zijn heel wat human skills nodig.

Case Banx: boost je verkoop en klantenbeleving met data

De verkoop en klantenbeleving van een nieuw product boosten? Data zijn je leidraad! Ontdek hoe Data Chief Hélène van Ormit Talent het voor de bankingapp Banx deed.

Case VDFin: Naar slimmere dataverwerking met machine learning

Ieder bedrijf verzamelt dagelijks heel wat data en kent het belang van een uitgewerkte database. Maar hoe maak je die data nu toegankelijk en werkbaar voor elke werknemer? VDFin riep de hulp in van Ormit Talent.

Contactgegevens

Bel ons, stuur ons een e-mail of bezoek ons kantoor.

Download de brochure

Vul het formulier in en we versturen de brochure rechtstreeks naar uw mailbox.