|

Data chiefs

Hoe helpt data je om jouw business doelstellingen te bereiken? Hoe vertaal je businessvragen naar je data team en omgekeerd? Op zoek naar talent dat datakennis combineert met de juiste set people skills? Wij brengen je dichter bij die jonge profielen die iedereen wil.

Ontdek hier wat de data chiefs voor jou kunnen doen.

Waarom data chiefs?

Data is the new gold! Ook jouw organisatie herbergt een schat aan waardevolle data. Maar hoe vertaal je die naar waardevolle inzichten? Wij geloven dat dat kan door jonge, ambitieuze data talenten met transversale skills, om jouw data om te zetten in concrete businesskansen. Let’s start digging!

1

Datatalent met human skills

Onze data chiefs hebben de ideale mix tussen data skills en persoonlijke people skills in huis. Want om complexe data tools and analytics te gebruiken, is de juiste set people skills noodzakelijk om échte business value te creëren. Daarmee vormen ze de brug tussen business en data.

2

Ormit Talent én ORTEC begeleiding

Ormit Talent is partnering up with ORTEC! Met meer dan 40 jaar ervaring in business mathematics en data science is ORTEC een begrip in de markt. Onze data chiefs genieten van de beste ORTEC opleidingen in o.a. data analytics, data management en data visualisation, en krijgen bovendien senior data mentoring. Daarmee brengen we het beste van beide werelden samen in 1 talent.

3

Vergroot je data talent pipeline

Ormit Talent brengt de meest gewilde datatalenten voortdurend dichter bij jouw organisatie. Zonder tijd te verliezen met recruitment en development, beschik jij steeds over een pipeline van exact die mensen die jij nodig hebt. Ze staan direct voor je klaar!

4

Groei uit tot een data-driven organisatie

Onze data chiefs volgen een intensief development traject waarin ze zich ontwikkelen tot echte allround dataspecialisten met relevante business expertise. Op die manier is duurzaam datadriven werken geen buzzwoord, maar een waardevolle realiteit in jouw organisatie.

Cases

Ormit Talent trainees

Business case VDFin: Naar slimmere dataverwerking met machine learning

Voor een dataproject deed VDFIN een beroep op een Data Chief van Ormit Talent.
Logo Smart

Business case Smart: Slimmer data management met business intelligence

Je datamanagement boosten? Smart did it! Via het data traineeship van Ormit Talent kwamen ze in contact met business intelligence analyst Jeremy.

Data trainees voorspellen winnaar Champions League via machine learning (Update April 2022)

Wij grepen de kans aan om onze passie voor data en voetbal te combineren in een ambitieus dataproject: voorspel de winnaar van de Champions League 2021-2022. Wij? Data trainees Jonathan Kemel en Tom Martens, nice to meet you!
Ormit Talent trainee

Waarom data alleen niet genoeg is om succesvol te zijn

Heeft u grip op de impact die de crisis heeft op uw bedrijf? Wat vertellen uw gegevens u? Organisaties die investeren in een datagedreven transformatie hebben een antwoord op deze vragen. Zij zullen succesvol zijn in de toekomst die al is begonnen.

Contactgegevens

Bel ons, stuur ons een e-mail of bezoek ons kantoor.

Contacteer ons