|

Wat geeft de doorslag? Onze onderscheidende factoren.

Typ eens ’traineeship’ in Google. Een massa aan websites is het resultaat! Wat zijn dan de juiste? Daar gaan wij niet over oordelen. Maar één ding is zeker: Een Ormit Talent traineeship is niet zomaar een traineeship… Het is de beste keuze in de eerste jaren van je carrière. Waarom? Scrollen maar!

Ormit Talent trainees

Heel kort?

Talent ontwikkeling. Daar leven we voor. En hierbij geloven we in het potentieel van jonge talenten zoals jij. Om een impact te maken bij andere bedrijven. Om de beste versie van zichzelf te worden. Om zich te ontwikkelen als toekomstig leider. Zodat je nog meer waarde kan toevoegen aan de bedrijfswereld na Ormit Talent.

Maar wat geeft de doorslag? Hieronder onze vijf onderscheidende factoren.

Mensen helpen groeien is de kern van ons bedrijfsmodel.    Bij andere bedrijven is het vaak niet de focus..

Laurent Chenu, Management Consultant

01

Discover

Onze traineeships geven je de kans om te ontdekken wie je bent. Professioneel en persoonlijk. Je ontdekt je passies, sterktes, ontwikkelpunten, … en hoe je die kunt gebruiken. Door feedback en coaching. Met intervisie en veel reflectie. Door meerdere keren in de spiegel te kijken. Uitdagend maar absoluut de moeite waard!

02

Develop

Leren is altijd beter dan weten, dus we beloven dat je groeicurve omhoog zal gaan. Op een slimme manier natuurlijk. With training and coaching. Over inspireren en begeleiden. Beïnvloeden en innoveren. Verandering en eigenaarschap. Data en digitalisatie. In people en hard skills. En ja, zelfs je talen. Door Ormit Talent, externe partners en klanten. Aangepast aan je traineeship en de vaardigheden die een toekomstig leider nodig heeft. Interactief, praktisch en met veel plezier.

We beloven 5 jaar ontwikkeling in 2 jaar tijd. Bold, maar we zijn er zeker van dat onze trainees het zullen bevestigen.

03

Deliver

Wij verkopen geen jobs. Wel uitdagende traineeships & opdrachten bij grote bedrijven. Waar je zonder twijfel resultaten boekt. Waar ze jouw talenten als een toegevoegde waarde zien. En dat in verschillende domeinen zoals marketing, data, management, supply chain of IT. En meer natuurlijk… Je kan verschillende rollen of functies proberen in één bedrijf. Maar ook in meerdere bedrijven. Waar je ook gaat, zal je impact en verantwoordelijkheid hebben.

 

 

 

Ormit Talent discover
04

Jouw loonpakket

En dat zelfs allemaal betaald! Neem een kijkje in ons loonpakket:

 • Een marktconform loon
  En we zeggen dat niet zomaar… We menen het. Door benchmarking passen we aan als dit niet meer zo is.
 • Mobiliteit
  Een auto met tankkaart of een groenere optie. Een Skipr kaart om de bus te betalen, een fiets te huren of zelfs een fiets te kopen. Veel opties om te verkennen!
 • Extra loon of vakantie na 12 maand
  Ja, voor iedereen. Of je nu straalt of vastzit? Beide zullen je doen groeien! Dus tijd om te kiezen… Wat meer loon of meer vakantie?
 • Meer dan je loonbrief
  Extra voordelen? Amai nog ni! Een telewerkvergoeding, maaltijdcheques, ecocheques, smartphone + abonnement, ‘benefits at work’ platform, hospitalisatie verzekering, groepsverzekering, welzijnsbudget,…
Ormit Talent trainees
05

Connect

Bij Ormit Talent ben je niet alleen. Wij zijn een bende jonge en nieuwsgierige talenten. Bereid je dus voor op herinneringen en mensen die je nooit zult vergeten!

 • Voldoende dates en intervisies met je pool, een groep trainees dat rond dezelfde periode begon. Die je veel zal zien in trainingen. Echte BFF’s dus.
 • In onze commitees die zich elk inzetten voor iets anders. Sustainability, wellbeing, innovation, connection… Allemaal thema’s waar je je stempel op kan zetten. Met andere trainees.
 • Events, events, events… Skitrips, workshops, pizzadates, … En zoveel meer!

En daarom zijn wij één van de Best Workplaces! Maar je moet ons niet zomaar geloven hé… Vraag maar rond. Onze trainees en alumni vertellen je graag over ons gek kantje. Over hoe we elkaar inspireren. En volg ons ook op social media! We zijn zeker dat je zal kijken met een lach!