|

Ormit Talent knowledge center

Blogs

We delen onze kennis, ervaringen en inzichten graag. Lees hier onze blogs.

Evenementen

Netwerkbijeenkomsten, workshops of Ormit Talent evenementen. Ontdek hier al onze upcoming events!

Inspirerende insights

Trainee in an online meeting

Clash of the ships: stage vs traineeship

Een traineeship en een stage: het blijft toch appelen met peren vergelijken. Ze zijn misschien wel verre familie ergens, maar daar houdt de band dan ook op. Het ene traineeship is ook het andere niet. En dat geldt ook voor stages. Bang om de verkeerde keuze te maken? Deze tips helpen je kiezen zonder te verliezen!
Public bus

Management traineeship

Wil je je smijten maar weet je nog niet helemaal waarin? Dan is dit jouw snoepwinkel. 26 maanden lang switchen tussen bedrijven, opdrachten en rollen. En ergens onderweg word je verliefd. Op je droomjob!

Data trainees voorspellen winnaar Champions League via machine learning (Update April 2022)

Wij grepen de kans aan om onze passie voor data en voetbal te combineren in een ambitieus dataproject: voorspel de winnaar van de Champions League 2021-2022. Wij? Data trainees Jonathan Kemel en Tom Martens, nice to meet you!

Honger naar meer Ormit Talent?

Nieuwsgierig naar meer kennis en informatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! Onze professionals bekijken de mogelijkheden voor jouw organisatie of team en komen met rake oplossingen.

Of ben je een talent op zoek naar een traineeship? Weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je graag verder. Stuur één van onze recruiters via WhatsApp.