|

Over Ormit Talent

Al decennia lang weet Ormit Talent de geesten en harten van jonge toptalenten te winnen. Sterker nog, daar hebben wij als geen ander de juiste radar, het juiste gevoel en de juiste mensen voor.

We geven bedrijven toegang tot uitzonderlijk jong talent dat gedreven wordt door nieuwsgierigheid. Slimme geesten, digitale denkers, flexibele doeners. Toekomstige leiders en gamechangers die bedrijven vooruit helpen. We zorgen voor een perfecte match tussen toptalent en topbedrijf.

We love talent

01

Ons geloof

Bij Ormit Talent zijn we gek op talent. En we geloven dat toptalent dé stuwende kracht voor organisaties is. Om werkelijk te veranderen. En de kop te (blijven) pakken in een wereld die razendsnel verandert. Creëer je de optimale ruimte waarin zij tot het uiterste kunnen gaan en zich steeds verder ontwikkelen? Dan groeien ze uit tot de future leaders die het grote verschil gaan maken.

02

The way we do it

Onze talenten zitten we dicht op de huid. We kennen hen door en door. En reken maar dat we hen voortdurend uitdagen. We confronteren, motiveren en geven scherpe feedback. Altijd positief, met respect en warmte en zonder vooroordelen. Zo verleggen ze keer op keer hun grenzen en groeien ze uit tot de beste versie van zichzelf. Dus… ze komen eraan: de impactvolle vormgevers van vernieuwing en leiders van de toekomst.

03

Onze kracht

Zelf zijn we bij Ormit Talent net zo ambitieus. Onze lat ligt hoog. Wat we beloven maken we waar. En verwachtingen willen we overtreffen. We hebben het lef om elkaar als collega’s onder elkaar aan te spreken. We motiveren en inspireren elkaar. En halen het beste in elkaar naar boven. Onszelf verbeteren, ondernemen, innoveren, willen winnen en de wereld mooier maken? Dat is wat we willen. En ja, daar hoort ook soms de grens opzoeken en een risico nemen bij.

De wereld mooier maken

A better place to live in

We willen impact maken. De wereld mooier en duurzamer maken. Wat we daavoor nodig hebben? De kracht van een nieuwe generatie. Jonge talenten die het anders, beter en zorgvuldiger willen doen. Het is onze onze missie die nieuwe generatie toptalenten volop ruimte te geven om zich te ontwikkelen. Organisaties die kiezen voor Ormit Talent weten één ding zeker: de future leaders die morgen het verschil gaan maken, kloppen nu al aan hun deur!