|

Management traineeship

Wil je je smijten maar weet je nog niet helemaal waarin? Of mis je impact, uitdaging en echte leeropportuniteiten in je huidige job? Dan is dit jouw snoepwinkel. 26 maanden lang switchen tussen bedrijven, opdrachten en rollen. Waar we je trainen en coachen zodat je tegelijk kan groeien en impact creëren. Om jouw leiderschapsvaardigheden te ontdekken en ontwikkelen. Samen gaan we op zoek naar waar jouw toekomst ligt. En ergens onderweg word je verliefd. Op je droomjob!

What’s in it for you?

Spoiler alert: best veel

Ontdek jouw ding

Ontdekken wat je wel of net niet wilt en er nog voor betaald worden ook. In operations, finance, supply chain, communicatie, IT, … Curieus van nature? Keuze zat dan.

Proef van topbedrijven

Leef je uit bij grote bedrijven als Vinçotte, D’Ieteren, BNP Paribas Fortis, Brussels Airport Company, STIB-MIVB en vele, vele anderen. En dat allemaal op 26 maanden. Zoef!

Creëer impact

Data analysis, project management, business support, … Waar je je ook op smijt en bij wie je dat ook doet, impact heb je vanaf dag één.

Groei als future leader

Elke dag on the job. En met meer dan 20 trainingsdagen en een personal coach. Met heel veel aandacht voor people skills, tech, data en digital.

Bouw connecties

Al die teams en bedrijven, logisch dat je daar een stevig netwerk aan overhoudt. Tel daarbij nog je collega special ones (en BFF’s).

Land in je droomjob

Is er leven na het traineeship? Absoluut! Al onze trainees landen in strategische rollen bij mooie bedrijven.

Geniet!

Hier maak je meteen deel uit van een hechte groep. Special ones. Met wie je banden smeedt voor het leven. Op events, workshops of tijdens het lopen.

Deze Ormit talenten gingen jou voor

Corentin Licoppe – Management trainee

 
Toen ik op zoek was naar een eerste job, sprong Ormit Talent er uit omwille van zijn focus op het welzijn van mensen. Dit in combinatie met de kans om de privésector in meerdere functies te ontdekken, maakte dit traineeship de perfecte keuze voor mij.
 
Naast de uitdagingen in mijn eerste project, is een van onze tweedaagse trainingen zeker een van mijn favoriete momenten. Mijn pool (trainees die rond dezelfde tijd als ik begonnen) en ik hadden echt de mogelijkheid om ideeën en gedachten uit te wisselen rond diepgaande onderwerpen. Ik geloof dat het ons heeft doen groeien, elk op onze eigen manier.

Mijn traineeship bij Ormit Talent was zeker een boost voor mijn persoonlijke ontwikkeling en heeft me aanzienlijk doen groeien.

Flor Vandenbroucke – Management trainee

 

Ik dacht mezelf te kennen voor ik aan dit traineeship begon. Niets was minder waar! Tijdens meerdere trainingen en coachings ontdekte ik dat er meerdere versies van mezelf zijn. Mijn persoonlijke kant kende ik al, maar mijn professionele kant en de wisselwerking tussen de persoonlijke en professionele gedragingen kwamen hier snel naar boven.

 

Bij Ormit Talent deinzen ze er niet voor terug om je te wijzen op die zaken waar je zelf nog niet bewust van was. Jezelf kennen en weten hoe je met andere persoonlijkheden moet omgaan is een uitgangspunt van Ormit Talent. Iets waar je heel je leven de vruchten van zal plukken.

 

Ignace Koopmansch – Management trainee

 

Ik deed mijn eerste opdracht bij VDFin. Product veranderingen, prijszetting, planning en vragen beantwoorden van dealers maken waren deel van mijn takenpakket.

 

Welke inzichten hou ik eraan over?  Dat agile werken en switchen tussen verschillende taken niet altijd even makkelijk is. Maar het is me gelukt! Met de steun en hulp van mijn collega’s. En van Ormit Talent natuurlijk.

Hoe special ben jij al?

Doe de test.

Je hebt een master diploma

Eender welke master, eigenlijk. Met max 3 jaar werkervaring.

Ja, oui, yes. Je zegt het allemaal!

Je spreekt vlot Engels (C1) en Frans/Nederlands (C2) met een B1 in het andere.

Je bent nieuwsgierig

Je wilt over bijna alles zoveel mogelijk weten. En graag alles of toch heel veel kunnen. Comfort zones, daar lach je eens mee.

Je wil vooruit

CEO, president, ruimtevaarder? Dat kan maar dat moet niet. Je wilt je stempel drukken en grote stappen zetten, samen met ons.

Jouw traineeship in cijfers

Benieuwd naar hoe je traineeship eruit ziet? Dat zal zo ongeveer iets zijn…

Opdrachten
65%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Leren van elkaar
5%

Mathias Daeseleire

Ormit Talent alumni

Na ik mijn master in Toegepaste Economische Wetenschappen behaalde, koos ik resoluut voor Ormit Talent. Waarom? Voornamelijk de afwisseling en de leeropportuniteiten van het Young graduate traineeship spraken me aan. Ik kreeg de opportuniteit om in 4 topbedrijven te werken, mijn people en hard skills aan te scherpen en ontdekte een breed spectrum aan waarden en business principes. Daarnaast waren leren en feedback de sleutel bij Ormit Talent. Hierdoor kom je af en toe jezelf tegen maar het helpt je ook groeien als persoon.

Klaar om te solliciteren?

Vul dan hier het sollicitatieformulier in.

Vragen? Scroll naar beneden om onze recruiter Wendy te contacteren.

Jouw ontwikkelpad

 

Jij staat centraal … Helemaal cliché maar ook helemaal waar! Want als talent ga je sowieso door een ontwikkelbad. Waar we samen je doelen bepalen en via training en coaching die doelen ook bereiken.

Met onze talentprogramma’s ontdek je waar je echt een killer in bent. Meer nog, je groeit er ook in. Vraag dat maar aan al wie je de afgelopen 25 jaar voorging. Ja, we zijn hier al even mee bezig. Nu jij nog.

Vragen?

 

Heeft dit jouw curiosity getriggerd en wil je meer weten over Ormit Talent of het Management Traineeship?

Ik ben slechts één bericht/telefoontje van je verwijderd!

E-mail: wendy.weenen@ormittalent.be

Telefoon: +32 473 45 85 50

Vragen?

Plan een online meeting met Wendy
Wendy-Weenen-1-1-scaled