|

Investeren in talent.
Heb jij het lef?

De wereld verandert. Je business verandert. En dat gaat razendsnel. Jouw ambitieuze organisatie wil verder en vooruit. Dat vraagt om lef. Het lef om te kiezen voor unieke talenten met de juiste drive. Zij geven je organisatie de juiste energie en gaan onbevangen nieuwe kansen tegemoet. En vergis je niet, deze gamechangers maken impact. Met hun niet te stuiten dadendrang en hun jonge, verrassende ideeën.

Waar wacht je nog op?

Onze talenten maken onuitwisbare impact

Project talenten

Heb je een groot, ambitieus project? Het succes ervan valt of staat met de optimale opvolging ervan. Onze Ormit project talenten brengen teams en operationele processen met scrum, agile en prince2-principes verder dan je durft te dromen. Up to the next level!

Change talenten

Wil je innoveren en écht vooruit? Dat lukt alleen als je organisatie en mensen openstaan voor verandering. Onze Ormit change talenten voeren onder meer als change manager vooruitgang en vernieuwing succesvol door in jouw organisatie. Let the change begin!

Data talenten

Data is the new gold! En niet meer weg te denken in onze digitale wereld. Onze Data Talents weten als geen ander hoe je data omzet in waardevolle inzichten én kansen voor jouw organisatie. So let’s start digging!

Zo kunnen wij je helpen

Young talents

Zoek je snel versterking van je team of je project? Wij hebben jonge talenten beschikbaar. Nieuwsgierig, energiek en leergierig. Gedreven om impact te maken.

Talent pool

Op zoek naar een structurele instroom van jong talent? Wij helpen je met het bouwen van een talent pipeline. We vinden en ontwikkelen ze. Op maat voor jouw organisatie.

Greenhouse

Geef je eigen team een boost door middel van people skill learning tracks waarin ownership, samenwerking, leiderschap en zelfreflectie centraal staan.

Data chiefs

Op zoek naar gedreven data professionals die je op projectbasis kunt inzetten? Wij hebben ze voor je! Ze staan te popelen om mooie data-oplossingen te realiseren en maken vooral het verschil met hun stevige people en change skills.

Senior talent

Jonge talenten met de nodige bagage en ervaring. Als consultants brengen ze senioriteit en expertise in jouw organisatie waar dat het meest nodig is. Let’s talk serious business!

Nieuwsgierig? Lees meer

Talent development? Dat doen wij zo!

01

Talent Discovery

Met jong talent maak je je ambities werkelijk waar. Niet met doorsnee talent, maar met ‘the special ones’. Die met de juiste instelling, skills en scoringsdrang. Wij vinden ze voor je. En we graven dieper. Met ons unieke selectieproces pikken we precies die talenten eruit die voor jouw organisatie het echte verschil gaan maken.

02

Talent Development

Onze talenten staan te popelen. Om met volle energie alles uit zichzelf én jouw organisatie te halen. Terwijl ze aan de slag gaan blijven wij ze begeleiden, coachen, trainen en stimuleren we hun ontwikkeling volop. Zij hebben het talent, wij weten het beste in hen naar boven te halen. Dát is de gouden combinatie.

03

Talent Delivery

Onze talenten gaan aan de slag met projecten die er echt toe doen. Ze zijn eager. Altijd uit op resultaat met impact. Ze houden van uitdagingen. Dus bijten ze zich het liefst vast in vraagstukken die meer vragen dan ze in huis hebben. Ze kunnen rekenen op de begeleiding van onze professionals. Zo weten ze keer op keer hun grenzen te verleggen.

Happy Clients

Logo American Express
Logo Agfa
Logo AkzoNobel
Logo Alvance
Logo ArcelorMittal
Logo Arvesta
Logo Asco
Logo Axalta
Logo Becton Dickinson
Logo Bekaert
Logo BNP Paribas Fortis
Logo Bpost
Logo Brussels Airport Company
Logo Dupont
Logo Engie
Logo Flanders Make
Logo Fluxys
Logo GlaxoSmithKline
Logo ING
Logo Febelfin
Logo Université du Luxembourg
Logo Magotteaux
Logo Minafin
Logo MIVB STIB
Logo Vinçotte
Logo The Shift
Logo So lucious
Logo Smart
Logo Sibelga
Logo Kellogg's