|

Talent pool

We helpen je ook met het bouwen van een talent pipeline. Wij zoeken, vinden en ontwikkelen voortdurend toptalenten. Speciaal op maat voor jouw organisatie en op basis van jouw wensen. Zo beschik je voortdurend over je eigen talent pool.

Waarom een Talent Pool?

Ormit Talent zorgt voor toptalent. Daarin hebben we unieke expertise en jarenlange ervaring. We love talent! Dus zoeken, vinden en ontwikkelen ook de ‘special ones’ die precies bij jouw organisatie passen.

1

Je eigen talent pipeline

Je weet waar je met je organisatie naartoe wilt. En wat voor talenten je daarvoor nodig hebt. Wij zorgen voor talent dat meteen inzetbaar is in je organisatie.

2

Duurzaam verbonden

Onze talenten blijven plakken bij de organisaties waar ze aan de slag gaan. 95% van onze talenten starten in een organisatie na hun traject. Na 3 tot 5 jaar is ongeveer 80% van hen daar nog steeds een vaste waarde.

3

Werving & selectie

Recruitment, selectie, talent development, coaching en employership. Je hebt er geen omkijken naar. Ormit Talent regelt het allemaal. Op basis van onze expertise en jarenlange ervaring wordt jouw organisatie voortdurend volledig ontzorgd.

4

We delen onze expertise

We zijn een specialist in talent development. Maar we willen de expertise en ervaring die we hebben opgebouwd óók graag delen. Met je people en business managers bijvoorbeeld. Zodat zij ook de talenten in je organisatie leren coachen en ontwikkelen!

Hans Driesen

Head of Talent and Transversal Management | BNP Paribas Fortis

“Het succes van een traineeship zit hem in het detailniveau dat je weet te bereiken. Men kan denken dat niveau te bereiken door een in-house ontwikkeling, maar je zal nooit het niveau halen dat Ormit Talent haalt op basis van hun meer dan 20 jaar ervaring.”

Marc Van Hove

HR Director Senior Management & Talent Pools | BNP Paribas Fortis

“Ik ben zeer overtuigd van de toegevoegde waarde van Ormit Talent voor de werving, selectie en ontwikkeling van onze digitale leiders voor de toekomst. Wij beschouwen hen als een strategische partner!”

Cases

Ormit Talent brainstormen

Hoe kunnen we de bank zijn voor een wereld in verandering – en dat zo houden?

BNP Paribas Fortis is, om hun baseline te citeren, een bank voor een wereld in verandering. Vandaag lijkt die veranderende wereld meer op een kogeltrein die verankerd zit op een rollercoasterbaan. Het is fintech, techfin, blockchain en disruptie aan alle kanten. Zij rekenen op de talenten van Ormit Talent voor een frisse kijk op de zaken.

Aantrekkelijker worden op de arbeidsmarkt? Enkele tips!

De arbeidsmarkt is krap. Het is lastig om de juiste medewerkers te vinden én te behouden. Want net zoals jou zijn andere bedrijven op zoek naar identieke profielen, waardoor iedereen in dezelfde vijver vist. Hoe profileer je je als een aantrekkelijke werkgever waar jonge talenten met plezier hun cv naar opsturen? Enkele tips!

Investeer in talent. Van structurele inhuur naar talent pipeline. 

Veranderingen gaan snel. Jouw organisatie wil vooruit. Op zoek naar die ene data analist, data scientist, data engineer, securityspecialist, projectondersteuner, digital marketeer of product owner? Wij vinden ze voor je.

Contactgegevens

Bel ons, stuur ons een e-mail of bezoek ons kantoor.