|

Young talents

Zoek je snel versterking van je team of project? Kies dan voor onze pool van young talents. Een continue stroom van jonge, veelbelovende ‘special ones’. Energiek en leergierig. Fast and curious. Eager op het maken van impact. Altijd uit op resultaat en groei.

Waarom young talents?

Je zit te springen om jong talent dat direct impact maakt. Unieke toptalenten met uitzonderlijke skills die je nergens anders vindt. Ormit Talent weet precies wat je zoekt. Guess what? Wij hebben ze al in huis. Wil je ze voor een tijdelijke portie extra power? Of wil je een regelmatige instroom van onze ‘special ones’? It’s up to you!

1

Ze staan al voor je klaar

Onze unieke talenten staan te trappelen. En ze kunnen direct bij je aan de slag. Een uiterst zorgvuldige selectie traject hebben ze namelijk al helemaal doorlopen.

2

Culture shake

Gen Z, Gen Y. De nieuwe leiders van morgen. Dat zijn onze young talents. Betrek ze nu al in je innovatieve projecten en laat ze groeien in je organisatie. Daarmee haal je het DNA in huis voor een future-proof organisatie.

3

Ormit Talent ontwikkelt en ontzorgt

Recruitment, selectie, talent development, coaching en employership. Je hebt er geen omkijken na. Ormit Talent regelt het allemaal. Op basis van onze expertise en jarenlange ervaring wordt jouw organisatie voortdurend volledig ontzorgd.

4

Tijdelijk en flexibel

Onze young talents zijn niet alleen top, ze kunnen ook inspringen wanneer ze maar nodig zijn. Op tijdelijke projecten of bij projecten waar een grote mate van flexibiliteit vereist is.

Filip Buytaert

EMEA Demand Manager | Axalta

“Dankzij de uitstekende begeleiding van Ormit Talent zien we deze jongeren zich razendsnel ontwikkelen. Bovendien delen zij hun leerervaringen met de collega’s van Axalta, die op hun beurt de jonge talenten voorzien van knowhow en bedrijfservaring. Kortom, een recept voor succesvolle talentontwikkeling zowel binnen Axalta als Ormit Talent.”

Kristof Goossens

Operations Continuity Expert | Brussels Airport Company

“Zeer sterk opleidings- en begeleidingsprogramma voor jonge talenten”

Hoe Camille een frisse wind liet waaien door haar opdracht bij Vinçotte

Momenteel werken ze aan ‘Vinçotte 3.0’, waarbij alle bedrijfsprocessen van Vinçotte draaien zonder de minste hapering. Deel van het projectteam: Ormit Talent Camille Dils.

Lees meer:

Ormit Talent viewpoint

Een traineeship lanceren? Maak impact met een Ormit Talent.

Nieuwe medewerkers die impact maken, komen niet zomaar aankloppen. Ormit Talent heeft alles in huis om jong talent aan te trekken dat verandering brengt binnen jouw organisatie.
Ormit Talent Trainees in meeting

Waarom onervaren talent goed is voor je organisatie

Jonge, onervaren starters presteren vaak beter dan jouw huidige, ervaren collega’s. Benieuwd waarom onervaren trainees zo succesvol zijn? Ontdek het hier

Consultancy zonder nadelen

5 redenen waarom je geen gewone consultant wil (en evenveel redenen waarom je een buitengewone consultant moet inhuren)

Contactgegevens

Bel ons, stuur ons een e-mail of bezoek ons kantoor.