|

De kracht van
een nieuwe generatie

Wij geloven in de kracht van een nieuwe generatie. Jonge talenten die het anders willen doen. Die nieuwsgierig, energiek en leergierig zijn. Die verbinders die anderen inspireren. De leiders van morgen.

Bovenop de juiste mensen, begrijpen we wat bedrijven nodig hebben. En wij geven hen toegang tot deze uitzonderlijke talenten. Wij zijn de brug tussen toptalent en topbedrijven.

Fresh from the block…

Stress spelled backwards is dessert?

Niet voor mij! Onze Talent Development Manager Virginie over stress managemant. Ontdek de reis van Virginie van stress naar veerkracht. En leer meer over onze training “Stress als vriend” voor jong talent.

Talent begeleiden: 5 tips voor effectief leiderschap

Managers worstelen met het balanceren van projecten, deadlines en people management. Lees onze 5 tips om als manager die balans te vinden.

Hoe anticiperen op de komende veranderingen op de Belgische arbeidsmarkt?

Afgelopen mei verscheen het tweejaarlijkse rapport Future of Jobs, uitgevoerd door het World Economic Forum (WEF). Het rapport gaat in op hoe werkgevers verwachten dat jobs en de benodigde vaardigheden om succesvol te zijn zich de komende vijf jaar zullen ontwikkelen.

Krijg toegang tot top talent

Ormit Talent vindt, ontwikkelt en levert unieke talenten. Indrukwekkende impactmakers die met hun drive ook hun team en collega’s inspireren en vooruitstuwen. Daarmee dragen ze bij aan de verandering, groei en succes van jouw organisatie en de mensen die er werken.

Ormit Talent trainees

Ontwikkel jouw talent

Droom jij van een veelbelovende carrière? Bij Ormit Talent ondersteunen we je bij elke stap. En dat doen we slim. In traineeships waar je in twee jaar meer leert dan in vijf elders. Waar je impact hebt bij bedrijven in verandering. Met +20 dagen training per jaar. Waar je people skills combineert met harde skills. Oh, en voeg persoonlijke coaching, BFF’s en plezier toe aan de mix. Slim!

Happy Clients

Logo American Express
Logo Agfa
Logo AkzoNobel
Logo Alvance
Logo ArcelorMittal
Logo Arvesta
Logo Asco
Logo Axalta
Logo Becton Dickinson
Logo Bekaert
Logo BNP Paribas Fortis
Logo Bpost
Logo Brussels Airport Company
Logo Dupont
Logo Engie
Logo Flanders Make
Logo Fluxys
Logo GlaxoSmithKline
Logo ING
Logo Febelfin
Logo Université du Luxembourg
Logo Magotteaux
Logo Minafin
Logo MIVB STIB
Logo Vinçotte
Logo The Shift
Logo So lucious
Logo Smart
Logo Sibelga
Logo Kellogg's

@ormittalentbe

Volg ons op Instagram voor de laatste updates en unieke ‘behind the scenes’ van onze Ormit talenten!