|

De kracht van
een nieuwe generatie


Wij geloven in de kracht van een nieuwe generatie. Jonge talenten die het anders willen doen. Die nieuwsgierig, energiek en leergierig zijn. Die verbinders die anderen inspireren. De leiders van morgen.

Bovenop de juiste mensen, begrijpen we wat bedrijven nodig hebben. En wij geven hen toegang tot deze uitzonderlijke talenten. Wij zijn de brug tussen toptalent en topbedrijven.

Fresh from the block…

Scrum en agile werken bij BNP Paribas Fortis: de inzichten van Bart en Oumaima

Scrum master bij BNP Paribas Fortis: over agile werken, de jobinhoud en de belangrijkste skills. Scrum masters Bart en Oumaima delen hun inzichten.

Gen Z @ work

Gen Z vertegenwoordigt vandaag de dag de grootste groep consumenten ter wereld. Het is noodzakelijk om te begrijpen waar onze nieuwe generatie om geeft bij het zoeken naar een job. Ontdek wat ze willen

Supply Chain Traineeship @ArcelorMittal

Zin en lef om eens aan een hele grote boom te schudden? En een nieuwe digitale wind te doen waaien bij een marktleider in finance? En along the way ontdek je waar je zelf met je carrière naartoe wil. Vooruit, dus!

 

Krijg toegang tot top talent

 
Ormit Talent vindt, ontwikkelt en levert unieke talenten. Indrukwekkende impactmakers die met hun drive ook hun team en collega’s inspireren en vooruitstuwen. Daarmee dragen ze bij aan de verandering, groei en succes van jouw organisatie en de mensen die er werken.

Ormit Talent trainees

Ontwikkel jouw talent

Droom jij van een veelbelovende carrière? Bij Ormit Talent ondersteunen we je bij elke stap. En dat doen we slim. In traineeships waar je in twee jaar meer leert dan in vijf elders. Waar je impact hebt bij bedrijven in verandering. Met +20 dagen training per jaar. Waar je people skills combineert met harde skills. Oh, en voeg persoonlijke coaching, BFF’s en plezier toe aan de mix. Slim!

Happy Clients

Logo American Express
Logo Agfa
Logo AkzoNobel
Logo Alvance
Logo ArcelorMittal
Logo Arvesta
Logo Asco
Logo Axalta
Logo Becton Dickinson
Logo Bekaert
Logo BNP Paribas Fortis
Logo Bpost
Logo Brussels Airport Company
Logo Dupont
Logo Engie
Logo Flanders Make
Logo Fluxys
Logo GlaxoSmithKline
Logo ING
Logo Febelfin
Logo Université du Luxembourg
Logo Magotteaux
Logo Minafin
Logo MIVB STIB
Logo Vinçotte
Logo The Shift
Logo So lucious
Logo Smart
Logo Sibelga
Logo Kellogg's

@ormittalentbe

Volg ons op Instagram voor de laatste updates en unieke ‘behind the scenes’ van onze Ormit talenten!