Talent Discovery.
Talent Development.
Talent Delivery.

We onderscheiden toptalenten van de massa. Dat doen we tijdens uiterst zorgvuldige en beproefde selecties. Bij Ormit Talent ontmoet je dus een ander soort talent dan je misschien gewend bent. Slimme denkers, flexibele doeners. Vrije geesten, innovatieve gamechangers, vormgevers van jouw toekomst. En reken maar dat wij hen blijven stimuleren en begeleiding in hun ontwikkeling. Zodat ze steeds weer je verwachtingen overtreffen. Grote kans dat ze lang blijven plakken en ook hun teams en collega’s blijven inspireren.

Onze diensten

Young talents

Zoek je snel versterking van je team of je project? Wij hebben jonge talenten beschikbaar. Nieuwsgierig, energiek en leergierig. Gedreven om impact te maken.

Talent pool

Op zoek naar een structurele instroom van jong talent? Wij helpen je met het bouwen van een talent pipeline. We vinden en ontwikkelen ze. Op maat voor jouw organisatie.

Greenhouse

Geef je eigen team een boost door middel van people skill learning tracks waarin ownership, samenwerking, leiderschap en zelfreflectie centraal staan.

Data chiefs

Op zoek naar gedreven data professionals die je op projectbasis kunt inzetten? Wij hebben ze voor je! Ze staan te popelen om mooie data-oplossingen te realiseren en maken vooral het verschil met hun stevige people en change skills.

Nieuwsgierig? Lees hoe we te werk gaan

Senior talent

Jonge talenten met de nodige bagage en ervaring. Als consultants brengen ze senioriteit en expertise in jouw organisatie waar dat het meest nodig is. Let’s talk serious business!

Nieuwsgierig? Lees meer

Digitizers

Digtal natives. Tech savvy. 100% Gen Z. De digitizers zijn digital-minded en denken steeds business-first. Ze helpen bij het accelereren van digitale projecten en de digitale transformatie binnen jouw bedrijf.

The proof of the pudding is in the talent…

Consultancy zonder nadelen

5 redenen waarom je geen gewone consultant wil (en evenveel redenen waarom je een buitengewone consultant moet inhuren)

Business case Smart: Slimmer data management met business intelligence

Je datamanagement boosten? Smart did it! Via het data traineeship van Ormit Talent kwamen ze in contact met business intelligence analyst Jeremy.

Hoe Camille een frisse wind liet waaien door haar opdracht bij Vinçotte

Momenteel werken ze aan ‘Vinçotte 3.0’, waarbij alle bedrijfsprocessen van Vinçotte draaien zonder de minste hapering. Deel van het projectteam: Ormit Talent Camille Dils.