|

Onze diensten

Young talents

Zoek je snel versterking van je team of je project? Wij hebben jonge talenten beschikbaar. Nieuwsgierig, energiek en leergierig. Gedreven om impact te maken.

Talent pool

Op zoek naar een structurele instroom van jong talent? Wij helpen je met het bouwen van een talent pipeline. We vinden en ontwikkelen ze. Op maat voor jouw organisatie.

Greenhouse

Geef je eigen team een boost door middel van people skill learning tracks waarin ownership, samenwerking, leiderschap en zelfreflectie centraal staan.

Data chiefs

Op zoek naar gedreven data professionals die je op projectbasis kunt inzetten? Wij hebben ze voor je! Ze staan te popelen om mooie data-oplossingen te realiseren en maken vooral het verschil met hun stevige people en change skills.

Senior talent

Jonge talenten met de nodige bagage en ervaring. Als consultants brengen ze senioriteit en expertise in jouw organisatie waar dat het meest nodig is. Let’s talk serious business!

Nieuwsgierig? Lees meer

The proof of the pudding is in the talent…

Ormit Talent Trainees in meeting

Waarom onervaren talent goed is voor je organisatie

Jonge, onervaren starters presteren vaak beter dan jouw huidige, ervaren collega’s. Benieuwd waarom onervaren trainees zo succesvol zijn? Ontdek het hier
Ormit Talent

4 tips om jong talent te ondersteunen 

Leiding geven aan jonge talenten is niet evident. Met de juiste begeleiding en uitdaging geef je jonge talenten alle kansen om een meerwaarde te zijn binnen jouw organisatie.

De kracht van omgekeerd mentorschap 

Jonge starters brengen nieuwe vaardigheden en expertise mee. Ze bieden frisse perspectieven waar jij en andere gevestigde collega’s hun voordeel mee kunnen doen. Omgekeerd mentorschap speelt een cruciale rol in het uitwisselen van deze kennis.