|

Waarom een Ormit Talent traineeship uniek is

Ormit Talent is op zoek naar ‘special ones’. Jonge, getalenteerde mensen. Die staan te popelen om bij te leren. Ruimdenkende positivo’s. Toekomstige leiders die de ambitie hebben om hun stempel te drukken op organisaties. Die special ones verdienen ook een speciale, unieke werkgever. Maar wat maakt Ormit Talent nu uniek en speciaal?

#01 Jij en ik! 

 

Iedereen die bij Ormit Talent werkt maakt ons uniek. We houden het graag informeel. We Meneren en Mevrouwen niet. Geen Ja baas, Nee baas. We begroeten mekaar bij de voornaam. En we zijn ontzettend nieuwsgierig om te ontdekken wie jij bent. Getalenteerd, dat zeker! Maar onze interesse gaat verder dan jouw CV en/of ervaring.

We zetten de persoon centraal in alles wat we doen. Daarom is “Care to Dare” één van onze kernwaarden. We dagen graag uit. Omdat we willen dat iedereen bij Ormit Talent persoonlijke groei en business impact kan hebben. Soms provoceren we een beetje. Maar altijd met de oprechte bedoeling om je te helpen. Je te ondersteunen in je groei naar de beste versie van jezelf. We doen dat op een appreciërende manier en zonder (voor)oordeel.

#02 Onze klanten!

 

We durven het zonder blozen zeggen. Onze klanten zijn echt de beste. Toporganisaties die jonge, nieuwsgierige geesten met open armen ontvangen. Bedrijven met managers en leiders die niet kunnen wachten om je het klappen van de zweep te leren. Maar die ook heel veel van jou willen leren!

Samen met onze klanten doen we zo aan co-creatie. Het ultieme recept dat de beste resultaten garandeert. Samen creëren en traineeships opzetten. Het maakt echt het verschil. Want we gaan voor duurzame verandering. Impactvol, zowel op individueel vlak als op organisaties. Met andere woorden: ​“Teaming up”, nog één van onze kernwaarden.

 

 

#03 Onze comités!

 

Bij Ormit Talent geloven we in leiders die de lat hoog leggen. In leiders die het goede voorbeeld geven en doen wat ze prediken. Leiderschap brengt namelijk verantwoordelijkheid mee. De verantwoordelijkheid om te zorgen. Voor jezelf, voor je lichaam en je geest. Zorg voor anderen, de samenleving en de planeet. Is dat naïef en een beetje wollig?

Wij vinden van niet! Dat stukje extra, dat beetje meer: daar gaan we voor. En we doen dat “With a Twinkle”, ook een kernwaarde. We doen wat we graag doen. Het is onze passie. Terwijl we gaan voor resultaat, vinden we ook nog de tijd om het grotere plaatje te zien. Onze comités organiseren daarom fantastische activiteiten die mensen samenbrengen.  Activiteiten met wellbeing, samenhorigheid en duurzaamheid als focus. Maar ook plezier en die goede, ouderwetse lach. Want een dag zonder glimlach is verloren. We omarmen diversiteit, dus wees zeker jezelf. Laat iedereen van je talent genieten. En dat unieke, speciale kantje van jezelf hoef je al helemaal niet te verbergen.

#04 Persoonlijke groei!

 

Op het einde van hun traineeship, heeft nog niemand ons gezegd: “Oh Ormit Talent, super bedankt voor die fantastische bedrijfswagen. Die heeft mij zó geholpen in mijn ontwikkelen!”. En, “Die hospitalisatie- en groepsverzekering, die maaltijd- en ecocheques. Dat zijn echt de dingen die ik van Ormit Talent ga onthouden!”, dat hebben we ook nog nooit gehoord. Niet dat we ze allemaal niet aanbieden. Zeker wel. En nog veel meer trouwens. Bij ons contract horen echt wel fantastische en super interessante voordelen.  Maar laat ons eerlijk zijn. Het is niet waarom je voor Ormit Talent zal kiezen.

Het ontwikkel programma is de reden. Meer dan 20 dagen originele, intense en, al zeggen we het zelf, vaak levens veranderende, impactvolle opleidingen. Met daarbovenop de ondersteuning van je persoonlijke coach. Een Talent Development Manager de je heel het traject door begeleidt. Dat is pas echt een gamechanger. Onze coaches stimuleren je om je comfort zone achter te laten en de inspanningszone te verkennen. Ze helpen je om de inzichten die je hebt verzameld in de praktijk om te zetten. Ben je nieuwsgierig? Super! Nieuwsgierigheid vinden we de max! “Eager to learn”? Fantastisch! Het is onze 4de kernwaarde. Omdat leergierigheid vele deuren opent. Wanneer mensen hun passie en talenten ontdekken, overstijgen ze zichzelf. Dat gebeurt natuurlijk niet vanzelf. Je hebt er een gezonde dosis lef voor nodig. De durf om kritisch naar jezelf te kijken. Om kwetsbaar te zijn. Om niet bij de pakken te blijven zitten. Voortdurend opnieuw!

Zo zijn we ervan overtuigd dat Ormit Talent echt een speciale werkomgeving is. Onze waarden tonen aan hoe uniek we zijn. En hoe uniek en speciaal we jou vinden. Door onze waarden maken we het verschil. Wil jij ook die Ormit Talent ervaring hebben? Ga zeker eens kijken naar de traineeships die we aanbieden. Wie weet ontdekt je het ideale traineeship voor jou!