|

Ormit Talent.
Work smart, get far.

Work hard, play hard? Zo passé! Work smart, get far. Daar gaan we voor. Want waarom dwars door een muur lopen als je ook gewoon een deur kan nemen? Minder pijnlijk en vooral, veel slimmer. We gaan voor de smart way, niet de hard way. In alles wat we doen. Enkel zo geraken we het verst. Ja, dat betekent af en toe buiten de lijntjes kleuren. Maar laat dat net hetgeen zijn dat we zeggen tegen al onze nieuwsgierige en leergierige future leaders. Die zichzelf willen ontdekken en bouwen aan een slimme carrière die bij hen en hun leven past.

Hoe? Via uitdagende jobs en projecten bij toonaangevende bedrijven. Waar je roteert en meteen impact creëert (dat rijmt). Met een personal coach en bakken training. In hard en people skills. Waar er altijd tijd is voor fun. Want ook dat is smart.

Door de variatie, ondersteuning en atypische aanpak garanderen wij je dat je na twee jaar minstens zover staat dan op een ander na vijf jaar. Bam!

Discover

Ontdek wie je bent en waar je echt naartoe wilt.
Daar sta je dan met de wereld aan je voeten. Wat nu? Er komen zo veel jobs op je af dat je niet meteen weet welke richting je uit moet. Of misschien dacht je het te weten maar bleek het achteraf toch niet de juiste keuze. Volg je je hart of je verstand? Wel, we zoeken het samen uit.

En we blijven dat heel het traject samen doen. Tijdens de traineeships, trainingen en elk gesprek met je coach en collega’s. Pinky swear!

Develop

Develop

Ontwikkel jezelf als future leader en als mens.
Talenten moet je laten rijpen zoals speciale bieren. Prikkelen met het goede voorbeeld en af en toe een trap onder de … En wat je nog niet weet, dat kan je leren. In roterende opdrachten bij mooie bedrijven. Door feedback van coaches en collega’s. In opleidingen in people en hard skills. En leiderschapsvaardigheden natuurlijk. Eén dag per maand. Minstens. Interactief, praktijkgericht en soms met een hoek af. Het moet plezant blijven.

Deliver

Creëer impact in een traineeship dat jou past als gegoten.
Geen typische vaste job, maar twee jaar lang verschillende rollen, domeinen, omgevingen, teams, … Wij stimuleren jou om in die verschillende contexten het beste in jezelf naar boven te halen. In impactvolle projecten waar je vol lef resultaten boekt en voor verandering zorgt. Altijd met bakken voldoening, plezier en de juiste balans tussen je leven en je werk. Daarna it’s up to you. Een uitdagende job als future leader of als krak in je vak? Waar je je eigen toekomst en die van het bedrijf verandert of mee richting geeft? Anything goes. Je zit ondertussen vol nieuwe skills en ervaringen.

Logo American Express
Logo Agfa
Logo AkzoNobel
Logo Alvance
Logo ArcelorMittal
Logo Arvesta
Logo Asco
Logo Axalta
Logo Becton Dickinson
Logo Bekaert
Logo BNP Paribas Fortis
Logo Bpost
Logo Brussels Airport Company
Logo Dupont
Logo Engie
Logo Flanders Make
Logo Fluxys
Logo GlaxoSmithKline
Logo ING
Logo Febelfin
Logo Université du Luxembourg
Logo Magotteaux
Logo Minafin
Logo MIVB STIB
Logo Vinçotte
Logo The Shift
Logo So lucious
Logo Smart
Logo Sibelga
Logo Kellogg's

Talent turtles, dat is een ras apart.

 

Ze kijken graag over het muurtje en willen erover. Om nieuwe dingen te proberen of om het allemaal beter te doen. Niet zomaar in het blinde weg maar wel doordacht. Op elkaars schouders en arm in arm. Ze helpen en inspireren elkaar. Ze gaan samen op stap en zelfs op reis. En in alles wat ze doen, zoeken ze plezier. Dus als je nog geen FOMO had, dan ga je het hier zeker ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? Dat hebben we graag!

Meeting
nog 1 plaats beschikbaar

Management traineeship @Brussels Airport Company

Vlieg hoog en land in een managementrol bij Brussels Airport Company en start met werken vanaf september 2023. Op 24 maanden ontdek je ieder facet van de luchthavenbusiness en wat jouw rol daarin kan zijn.

Nieuw

Agile Traineeship @BNP Paribas Fortis

Coaching, projectmanagement, risicomanagement, facilitator, … Ontwikkel deze skills en word een scrum master in slechts 24 maanden!

Trainee in an online meeting
Nog 2 plaatsen beschikbaar

IT traineeship @ ArcelorMittal

Van IT analyst naar Team Leader. Tijdens jouw traineeship zal je de rol van IT analyst opnemen terwijl je alles leert om in de toekomst een team leader te zijn.

Supply Chain Traineeship @ ArcelorMittal

Een job voor een knappe kop. Supply chain gaat over veel meer dan depots en vrachtwagens. Het draait om eco, digital en change. Om plannen smeden en tekenen voor de supply chain van morgen. Choose change

Ormit Talent trainee presenting

Change management traineeship @ Euroclear

Zin en lef om eens aan een hele grote boom te schudden? En een nieuwe digitale wind te doen waaien bij een marktleider in finance? En along the way ontdek je waar je zelf met je carrière naartoe wil. Vooruit, dus!

Public bus

Management traineeship

Wil je je smijten maar weet je nog niet helemaal waarin? Dan is dit jouw snoepwinkel. 26 maanden lang switchen tussen bedrijven, opdrachten en rollen. En ergens onderweg word je verliefd. Op je droomjob!

Data traineeship

Altijd al iets-met-data gehad? Doe er dan iets mee. En ga van curious data lover naar curious data chief. In trajecten bij verschillende bedrijven. Rond data analytics, visualisation en nog heel wat andere Engelse woorden. Go!