|

Ormit Talent’s cases

De eerste maanden als IT-trainee bij ArcelorMittal. Ontdek het verhaal van Andy.

Maak kennis met Andy, IT-trainee binnen het ScaleUp-project bij ArcelorMittal. Hij is momenteel bezig met zijn eerste opdracht. We hadden een kort gesprek met Andy om meer te weten te komen over zijn verantwoordelijkheden en de rol van IT binnen dit projectteam.

Een traineeship gaat niet alleen om de bestemming. Het verhaal van Ludmilla.

“Waar zie je jezelf over 3 tot 5 jaar?” of “Wat is jouw droom job?”… Moeilijke vragen voor iemand die geen idee zicht had op haar pad voor de toekomst. Het verhaal van Ludmilla.

Louis begint met PowerBI

Onze data trainees hebben ook impact tijdens interne opdrachten. Ontdek meer over de impact en ontwikkeling van Louis.

Wouter & Sylvie en hun interne assignment

Wouter en Sylvie hebben een gloednieuwe datamodule gemaakt die wordt gebruikt tijdens de beoordeling van toekomstige Data Chiefs. Ontdek hoe ze een beoordelingsoefening hebben gemaakt door gebruik te maken van tijdreeksvoorspellingen in Python. (video)

Scrum en agile werken bij BNP Paribas Fortis: de inzichten van Bart en Oumaima

Scrum master bij BNP Paribas Fortis: over agile werken, de jobinhoud en de belangrijkste skills. Scrum masters Bart en Oumaima delen hun inzichten.

Terugblik op twee jaar ontdekking met Sébastien

Sébastien gelooft dat ontdekking een van de kernwaarden is van Ormit Talent. Blijf lezen om erachter te komen wat dat voor hem betekent en wat hij de afgelopen twee jaar heeft ontdekt.

Ormit Talent, Euroclear en Wemanity join bundelen de krachten

Ormit Talent neemt training en coaching op zich. Met focus op people en leiderschap skills. DigitalScaler verzorgt het hard skills deel. En Euroclear? Die zorgen voor heel wat mogelijkheden om je skills in de praktijk verder te ontwikkelen.

 

Hoe creëer je duurzame impact tijdens een project?

Onze management Trainee Jens Dierckx slaagde erin om een duurzame impact te creëren tijdens zijn eerste project. Ontdek zijn 7 tips en tricks!

 

Boost je verkoop en klantenbeleving met data

De verkoop en klantenbeleving van een nieuw product boosten? Data zijn je leidraad! Ontdek hoe Data Chief Hélène van Ormit Talent het voor de bankingapp Banx deed.

Bouwen aan de supply chain van morgen

Ormit Talent en ArcelorMittal sloegen de handen in elkaar om toekomstige leiders te vinden die deze multinational kunnen helpen Industry 4.0 in te gaan. Lees de voordelen volgens een alumni van dit traineeship.

Smart Ormit Talent

Slimmer data management met business intelligence

Je data management boosten? Smart did it! Via het data traineeship van Ormit Talent kwamen ze in contact met business intelligence analyst Jeremy.

Case VDFIN

Naar slimmere dataverwerking met machine learning

Ieder bedrijf verzamelt dagelijks heel wat data en kent het belang van een uitgewerkte database. Maar hoe maak je die data nu toegankelijk en werkbaar voor elke werknemer? VDFin riep de hulp in van Ormit Talent.

Case Apok Ormit Talent

Hoe koopgedrag monitoren met data marketing?

Het koopgedrag van je klanten monitoren? Data is de name of the game. Ontdek hoe Dagmar Stessels, data trainee bij Ormit, APOK hielp bij hun data marketing.

Hoe Camille een frisse wind liet waaien door haar opdracht bij Vinçotte

Momenteel werken ze aan ‘Vinçotte 3.0’, waarbij alle bedrijfsprocessen van Vinçotte draaien zonder de minste hapering. Deel van het projectteam: Ormit Talent Camille Dils.

ArcelorMittal zet een dedicated traineeship op met Ormit Talent

Om het business team te versterken en de continuïteit op lange termijn te waarborgen, heeft ArcelorMittal Ormit Talent gevraagd een dedicated traineeship op te zetten.