|

Ormit Talent’s cases

Bouwen aan de supply chain van morgen

Ormit Talent en ArcelorMittal sloegen de handen in elkaar om toekomstige leiders te vinden die deze multinational kunnen helpen Industry 4.0 in te gaan. Lees de voordelen volgens een alumni van dit traineeship.

Smart Ormit Talent

Business case Smart

Je data management boosten? Smart did it! Via het data traineeship van Ormit Talent kwamen ze in contact met business intelligence analyst Jeremy.

Case VDFIN

Business case VDFin

Ieder bedrijf verzamelt dagelijks heel wat data en kent het belang van een uitgewerkte database. Maar hoe maak je die data nu toegankelijk en werkbaar voor elke werknemer? VDFin riep de hulp in van Ormit Talent.

Case Apok Ormit Talent

Business case APOK

Het koopgedrag van je klanten monitoren? Data is de name of the game. Ontdek hoe Dagmar Stessels, data trainee bij Ormit, APOK hielp bij hun data marketing.

Business case Vincotte

Momenteel werken ze aan ‘Vinçotte 3.0’, waarbij alle bedrijfsprocessen van Vinçotte draaien zonder de minste hapering. Deel van het projectteam: Ormit Talent Camille Dils.

Business case ArcelorMittal

Om het business team te versterken en de continuïteit op lange termijn te waarborgen, heeft ArcelorMittal Ormit Talent gevraagd een dedicated traineeship op te zetten.