|

Data traineeship

Altijd al iets met data gehad? Doe er dan iets mee. En ga van curious data talent naar curious data chief. In verschillende rollen bij één of meerdere bedrijven. Als data analyst, data translator, business analyst, junior data scientist, …

Want data is het nieuwe goud. Als je ze weet om te zetten naar inzichten, tenminste. Daarom investeren steeds meer bedrijven in data. En in mensen die er hun weg in weten te vinden.

What’s in it for you?

Een killer combinatie tussen data en people skills

Ontdek jouw data ding

Ontdek welke rol jij wil spelen in het data universum (en bij wie je dat het liefste zou doen). Door te doen en te leren. En met onze hulp.

Uitdagende projecten

Switch tussen rollen, teams, bedrijven en sectoren. In advanced data analytics, processing, project management, business analytics, … Rode draad: data!

Geef je skills een boost

Maak je klaar om verrast en geïnspireerd te worden in +20 trainingsdagen rond data en people skills. Waar je leert hoe data écht te vertalen naar business realiteit.

En we maken het praktisch met een data hackaton

Leer van senior experten

Die je ondersteunen en coachen tijdens je opdrachten. En hun kennis over data en people skills met je delen.

Bouw connecties

Al die teams en bedrijven, logisch dat je daar een stevig netwerk aan overhoudt. Tel daarbij nog je collega special ones (en BFF’s).

Land in je data droomjob

Is er leven na het traineeship? Absoluut! Als een future proof data expert. Wie weet word jij ooit wel chief data officer…

Solliciteer

Geniet!

Hier maak je meteen deel uit van een hechte groep. Special ones. Met wie je banden smeedt voor het leven. Op events, workshops of tijdens het lopen.

Ormit Talent trainees

Hoe word je data chief?

  • Ontdek in jouw trainings hoe data skills (advanced analytics, functional analysis, visualisation, …) en people skills (communicatie, self-leadership, …) een killer combo vormen in jouw dagelijkse werk.
  • Werk in data analytics, data management, data processing, business analytics, project management, data science, …
  • En groei dan nóg meer met personal coaching en data mentoring

Dagmar Stessels

Data chief trainee

Voor mij was mijn carrière starten bij Ormit Talent vanzelfsprekend. Kunnen proeven van verschillende data-gerelateerde projecten. En tegelijk je people skills ontwikkelen. Die combo was voldoende om mijn nieuwsgierigheid  te wekken. En al ben ik nog maar net gestart, ik ben nog altijd dik tevreden met mijn beslissing. Mijn eerst project als data chief trainee was bij APOK. APOK is de marktleider in België in de verkoop van dak- en gevelmaterialen. Om marktleider te kunnen blijven was het belangrijk om wat dieper in hun data te gaan graven. Ik was dan ook onder andere verantwoordelijk om het koopgedrag van hun klanten te analyseren. Wat ik heb geleerd door dit project? Hoe efficiënt communiceren met de business. En ook zo correct mogelijk de noden van het bedrijf kunnen vertalen in een data-gerelateerde oplossing.

Hoe special ben jij al?

Doe de test.

Een grote passie voor data is een must

Een data expert moet je nog niet zijn. Daar helpen wij je wel bij. Toon ons je huidige skills en vooral: je passie!

Data tools zijn je 2e naam

Excel heeft geen geheimen voor jou. En ook tools als Python, SQL of PowerBI klinken je bekend in de oren. Je houdt er eigenlijk simpelweg van om in alle mogelijke data tools te duiken!

Ja, oui, yes. Je zegt het allemaal!

Je spreekt vlot Engels (C1) en Frans/Nederlands (C2) met een B1 in het andere.

Je hebt een master of bachelor met een focus op data en analytics

Denk aan richtingen zoals (industrieel, burgerlijk, handels-), IT, data, economie, wiskunde, statistiek, …

Of max 3 jaar werkervaring

In analytics of een job vol projecten die je passie voor data, digitaal en technologie aangewakkerd hebben.

Je bent nieuwsgierig

Je wilt over bijna alles zoveel mogelijk weten. En graag alles of toch heel veel kunnen. Comfort zones, daar lach je eens mee.

Klaar om te solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in.

Heb je nog vragen? Contacteer Kimberly voor al jouw data gerelateerde vragen

Vragen? 

 

Wil je meer weten over hoe dit traineeship je carrière in data kan boosten? Of ben je benieuwd naar enkele voorbeelden van projecten? Onze recruiter, Kimberly, is net zo gepassioneerd over data als jij. Zij is de go-to persoon voor al je vragen over deze functie of alles wat met data te maken heeft. Neem contact met haar op voor meer informatie!

E-mail: kimberly.vidts@ormittalent.be

Telefoon: +32 472 19 15 84

Vragen?

Plan een online meeting met Kimberly
Kimberly Vidts 2