|

Internationaal Management Traineeship

@ Wolters Kluwer Benelux 

Kickstart je carrière bij een internationaal bedrijf in volle verandering! 

Geef je carrière een maximale ROI! Investeer in jezelf met dit traineeship en zie je toekomst renderen. Excuses voor de financiële woordspelingen, maar ze vatten perfect samen waar dit traineeship om draait. Gedurende 24 maanden verken je elke hoek van de business unit “Accounting & Fiscaliteit” van Wolters Kluwer in België en in Nederland en ontdek je welke rol echt bij jou past. 

 

Bouw aan jouw toekomst en aan die van Wolters Kluwer

Je kent Wolters Kluwer misschien van de schoolboeken, maar ze gaan veel verder. Ze leveren softwareoplossingen en diensten aan professionals om hun werk te verbeteren, met impact op miljoenen levens. Voor het deel van het bedrijf dat zich richt op het helpen van professionals in Accounting en Fiscaliteit, zoeken ze jong talent dat klaar is om de toekomst te leiden. 

Groei als persoon en leider met trainingen en coaching van Ormit Talent, en geniet van talloze doorgroeimogelijkheden binnen Wolters Kluwer. Wat is daar nu niet leuk aan? Precies, niets! 

Het traineeship in het kort

24 maanden

Van experimenteren om erna te landen in een vaste rol die echt bij jou pas.

3 rotaties

Ontdek alles binnen het domein accountancy en fiscaliteit door te roteren in drie verschillende afdelingen. Je zal opdrachten uitvoeren in Technology, Customer Service & Support, en Sales & Customer Success. Een van deze opdrachten voer je zelfs uit in Nederland, waardoor je ook meteen een internationale ervaring opdoet. 

Impact maken en de verandering brengen

Wolters Kluwer is volop in transformatie. Ze zijn gegroeid door overnames en willen nu één homogeen bedrijf worden. Daar hebben ze jou voor nodig. Klaar om deze verandering mee te leiden? 

Investeren in jezelf

Tijdens het traineeship word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en impact te maken. Je krijgt intensieve begeleiding van ervaren professionals en volgt diverse trainingen om je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen. 

Wat ga je er doen?

Tijdens je traineeship werk je aan uitdagende projecten binnen drie afdelingen: 

    • Technology: testen, project management, functional analysis, business analysis, tech writing, security management,…. 
    • Customer Success: Project management, certificeringsprogramma’s, premium support opzetten, business consultancy, community opbouwen,… 
    • Sales: Project management, klantanalyse, benchmarking, sales operations analysis, customer success management. 

 

Eén van deze opdrachten voer je uit in Nederland, waardoor je een waardevolle internationale ervaring opdoet. 

Wat na het traineeship?

Na het traineeship weet je precies wat je wil en zijn er tal van leuke functies voor jou bij Wolters Kluwer. Een vaste positie ligt op je te wachten, afhankelijk van wat je hebt ontdekt. Of je nu een leiderschapsrol ambieert, zoals product owner of customer success manager, of je liever aan de slag gaat als business analyst of functional analyst, de mogelijkheden zijn eindeloos. Eén ding is zeker: jij bent klaar om de verandering te leiden! 

Do you have what it takes?

Masterdiploma

Bij voorkeur in een relevante richting zoals management, economie, rechten, accounting, fiscaliteit,… 

Talen

Nederlands en Engels.

Ervaring

Je hebt 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring. 

Tech-savvy

Je hebt interesse in technologie en data-gedreven werken. 

Je neemt initiatief

Je kunt anderen meenemen in verandering en hebt de moed om voorop te lopen. 

What you’ll love about Wolters Kluwer

Wolters Kluwer is een wereldwijde leverancier van professionele informatie, softwareoplossingen en diensten voor artsen, accountants, juristen en professionals in belasting, financiën, risicobeheer en regelgeving. 

Met een jaaromzet van €5,6 miljard en meer dan 20.000 medewerkers wereldwijd, helpen ze klanten in meer dan 180 landen cruciale beslissingen te nemen. 

Ze hebben kantoren in België, gevestigd in Gent, Mechelen en Antwerpen, en bieden tal van internationale doorgroeimogelijkheden. 

Hun divisie Fiscaliteit & Accounting waarin je zal roteren ondersteunt fiscalisten, accountants en bedrijven met slimme software en workflowtools. 

Al 185 jaar zijn ze stabiel en innovatief met een open cultuur waar innovatie en klantgerichtheid centraal staan. 

Klaar om te solliciteren?

Vul dan hier het sollicitatieformulier in.

Vragen? Scroll naar beneden om onze recruiter Laetitia te contacteren.

Vragen?

 

Heeft dit jouw curiosity getriggerd en wil je meer weten over Ormit Talent of het Wolters Kluwer Management Traineeship? Ik ben slechts één mailtje van je verwijderd! 

E-mail: laetitia.moyaert@ormittalent.be 

Telefoon: +32 491 96 33 43

Vragen?

Boek een call met Laetitia
Laetitia Moyaert