|

IT is meer dan nulletjes en ééntjes

Onderscheid jezelf met human skills

Een passie voor IT. Nieuwsgierig omtrent softwareontwikkeling. Met databases als onderdeel van je comfortzone. Veel bedrijven zijn op zoek naar technische talenten zoals jij! Maar om impact te hebben, heb je meer nodig.

Ontdek waarom human skills belangrijk zijn binnen IT.

 

#1

En nu in het Vlaams?

 

Als IT-professional werk je met veel tech en software. Maar ook met mensen. En vaak over afdelingen heen. Afdelingen die niet altijd dezelfde ’technische taal’ spreken. Dus ja, je bent ook een vertaler. En om dit te doen op een manier dat je publiek je begrijpt, heb je human skills nodig. Communicatie skills en empathie. Alleen zo zullen je collega’s echt kunnen leren hoe ze je technologie moeten gebruiken en waarom het belangrijk is.

#2

Update jezelf

 

Technologie evolueert voortdurend. Als IT Professional moet je kunnen volgen. De hele tijd. En om dit vol te houden, heb je human skills nodig. Om comfortabel te zijn met verandering en falen. Welke human skills? Onophoudende nieuwsgierigheid over de nieuwste innovaties binnen tech en IT. Creativiteit om oplossingen te vinden. Learning agility en flexibiliteit om met verandering om te gaan. En je snel aan te passen. En natuurlijk de openheid om naar jezelf te kijken. Enkel door het kennen van je sterktes en ontwikkelpunten zal je met je omgeving kunnen evolueren.

#3

Competenties boosten carrière

 

Our introduction already gave it away. Hard skills will probably get you the job, but you don’t build your career on it. It’s built on competences. Human skills like leadership potential, a growth mindset, your ability to see the bigger picture, teamwork, communication skills.

 

Klaar om je te onderscheiden binnen tech & IT?

 

Om echte impact te creëren met je IT-skills binnen het bedrijfsleven? Slim! Een traineeship biedt je het beste van twee werelden. Ontwikkeling van je hard skills on the job en human skills in training. En bij Ormit Talent voegen we daar een coach aan toe. Om je te ondersteunen in je groei en zelfreflectie.