|

Wouter & Sylvie en hun interne assignment

We geloven dat data het nieuwe goud is, niet alleen binnen ons traineeship voor data, maar ook voor ons eigen bedrijf. Daarom vinden we het geweldig wanneer onze data trainees wat tijd besteden aan de VIP.

 

Wat is de VIP, vraag je je af? Het is een periode tussen twee opdrachten waarin je deel uitmaakt van ons interne team voor toegewijde projecten. Voor onze data trainees betekent dit dat ze ons helpen om ons datavolwassenheidsniveau te verbeteren terwijl ze specifieke nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Wouter en Sylvie hebben bijvoorbeeld een gloednieuwe datamodule gemaakt die wordt gebruikt tijdens de beoordeling van toekomstige Data Chiefs. Een opdracht waarbij ze hebben geleerd dat data overal aanwezig is, zelfs in een selectieproces.

Ontdek hoe ze een beoordelingsoefening hebben gemaakt door gebruik te maken van tijdreeksvoorspellingen in Python in de onderstaande video.

Hun belangrijkste leerpunten:

💡 Het simuleren van een dataset met behulp van tijdreeksvoorspellingen in Python

💡 Werken met data vereist veel sociale vaardigheden

💡 Het kennen van je eigen talenten maakt het verschil

💡 Anderen betrekken bij gebieden waarin je minder sterk bent, brengt je verder

Dus ja, je zult elke stap groeien tijdens de reis. Op opdrachten bij onze geliefde klanten, of zelfs op toegewijde opdrachten bij Ormit Talent. Één ding is zeker: je zult nooit zonder opdracht zitten 😉