|

Maak kennis met onze unieke manier van werken

Bij Ormit Talent zijn we een beetje anders. Een beetje heel erg anders. We hebben namelijk een unieke manier van werken. Enerzijds het ontdekken, begeleiden en ontwikkelen van jonge, unieke toptalenten.  Anderzijds het leveren van het juiste talent aan ambitieuze organisaties. Talent met de juiste skills, drive en energie.

Het Ormit Talent proces

Starten bij Ormit Talent

Het sollicitatieproces goed doorlopen? Top! Op je eerste dag, verwelkomen we jou  als “special one”. We willen namelijk dat je je direct thuis voelt. Vragen rond vakantie, verzekering, … ? Ons payroll team heeft alle antwoorden! En je maakt ook meteen kennis met je Talent Development Manager. Wellicht ontmoet je nog heel wat andere special ones. Leg je beste outfit maar al klaar…

Ontwikkel programma

Ons ontwikkel programma zorgt ervoor dat jij alle tools in handen krijgt om van elke opdracht een succes te maken. Net zo handig! Tijdens de trainingen en coaching sessies, leer je meer over jezelf. Over hoe je met anderen samenwerkt. Over effectief communiceren. En heel wat meer natuurlijk.

De trainingen en coaching ondersteunen je zo in de uitdagende situaties die je op je Ormit Talent pad tegenkomt. Meer over ons ontwikkel programma? Kijk hier!

You never walk alone…

Bij Ormit Talent, ben je goed omringd. Je coach is er wanneer jij die nodig hebt. Zo krijg je de kans om zaken te evalueren, te escaleren en bij te sturen. En ja hoor, ook bij het bedrijf waar je een opdracht doet krijg je begeleiding! Het Ormit Talent team én het team van het bedrijf zijn er om je te ondersteunen. Regelmatig zit je met alle partijen samen om het verloop van je opdracht te bespreken. Zo blijven de violen op mekaar afgestemd. En dat klinkt altijd wat beter, niet?

En wat na Ormit Talent?

Je hebt je programma helemaal afgerond. Mooi! Dan ben je klaar om als professional aan de slag te gaan. Start je graag bij één van de Ormit Talent partnerbedrijven? Of heeft een ander bedrijf jouw voorkeur? Of blijf je liever bij Ormit Talent zelf? De keuze is volledig aan jou!

BFF’s

Na jouw programma bij Ormit Talent blijven wij graag met jou in contact. Want ook na Ormit Talent loopt je persoonlijke ontwikkeling door! En we zijn altijd ontzettend benieuwd te horen hoe het met je gaat. Speciaal voor onze Ormit Talent Alumni organiseren wij dan ook heel wat events. Zo houden we mekaar op de hoogte. Zoals het echte BFF’s betaamt.

De waarden van Ormit Talent

Care to dare

Je bereikt het meest als je een beetje lef toont. We dagen uit op persoonlijke groei en business impact. Daarvoor zitten we dicht op de huid.  Dat lukt het best vanuit een veilige omgeving.  Dan kom je uit je comfortzone en ontstaat er ruimte voor vernieuwing, het experiment én daarmee groei.

Lees hier hoe onze datatalenten vlammen.

Eager to learn

Voortdurend blijven leren. Voortdurend blijven ontwikkelen. Onze kennis van vandaag is morgen alweer achterhaald. Als je blijft leren, blijf je jezelf ontwikkelen. Dit vraagt energie, de moed om eerlijk naar jezelf te kijken én actie te ondernemen. Elke dag weer, voor iedereen.  Een leven lang blijven leren. Daar geloven wij in. Zo kun je blijven bijdragen aan de ontwikkeling van anderen en de omgeving om je heen.

Lees hier hoe onze datatalenten vlammen.

Teaming up

We love to co-create. Want verandering breng je never nooit in je eentje. Je doet het samen. Alleen dán gaat het duurzaam werken. Voor zowel een individu als een organisatie is samenwerken een recept voor succes. Bovendien is het in teamverband veel leuker.

With a twinkle

Je leeft maar één keer, voor zover we weten tenminste. Dus laten we er vooral voor zorgen dat we plezier hebben. We vinden altijd ruimte voor ontspanning, humor en relativering. Ons werk mag dan heel serieus zijn; But always with a twinkle!

Lees hier hoe onze datatalenten vlammen.

Neem contact op

Meer weten over Ormit Talent?