|

Interne vacatures

Zou jij graag werken bij een Best Place to Work? Op zoek naar een nieuwe opportuniteit, vol uitdagingen? Wij zijn op zoek naar collega’s met de wil om hun stempel te drukken op Ormit Talent. Vervoeg ons enthousiast team!

Neem de volgende stap in je carrière met Ormit Talent

Onze waarden. Ook de jouwe?

1

Care to dare

Wij staan dicht bij onze talenten en dagen ze constant uit. Ze moeten lef tonen, grenzen verleggen, groeien en een impact maken in de bedrijven waarvoor ze werken. We gaan tot het uiterste, verleggen grenzen en gaan zo ver als we kunnen wanneer we ze coachen. Altijd oprecht en met de beste bedoelingen. Het stelt ze in staat om de beste versie van zichzelf te worden.

2

Eager to learn

Wij geloven in talenten die nieuwsgierig en leergierig zijn. Want wie zijn talenten ontdekt door passie, groeit sneller. Dat gaat niet van de ene dag op de andere; het kost energie en inspanning. Het vraagt de moed om eerlijk naar zichzelf te kijken, om zich kwetsbaar op te stellen. Zelfbewustzijn en lef laten je het verschil maken!

3

Teaming up

We houden van co-creatie. Want verandering breng je nooit alleen. Alleen dan werkt het duurzaam. Zowel voor een individu als voor een organisatie is samenwerken een recept voor succes. En het is samen veel leuker!

4

With a twinkle

Wij houden van talent, het is onze passie! Daarom zetten we altijd een stapje extra voor de talenten en bedrijven waarmee we samenwerken. Tegelijkertijd vinden we altijd ruimte voor ontspanning, humor en relativering. Hé, het is een serieuze zaak. Maar we zullen altijd die twinkeling in onze ogen houden!