|

Traineeships

Een eerste job waar je graag je wekker voor zet. Of een nieuwe job als je vandaag niet helemaal goed zit. Vol uitdagende missies in finance, IT of logistics. Waar je hot topics als data, digital of change tussen je boterham legt. Om er maar een paar te noemen.

Waar je jezelf verrast met wat je al kan. En elke dag toch nog beter wordt. Met bakken coaching en training voor future leaders. En voor je het weet, trek je iedereen mee. En zit je volop in een carrière die lekker spint. Miauwkes!

Take your pick.

Meeting
Nieuw

Management traineeship @Brussels Airport Company

Vlieg hoog en land in een managementrol bij Brussels Airport Company en start met werken vanaf september 2023. Op 24 maanden ontdek je ieder facet van de luchthavenbusiness en wat jouw rol daarin kan zijn.

Nieuw

Scrum Master Traineeship @BNP Paribas Fortis

Denk je dat scrums enkel bij rugby horen? Pas dan je Google search maar aan. Want wij zijn op zoek naar die future scrum masters die een grote bank willen helpen om haar digitale ambities waar te maken. Iets voor jou? Kies dan voor ons 24-maanden traineeship bij BNP Paribas Fortis.

Trainee in an online meeting
Nog 2 plaatsen beschikbaar

IT traineeship @ ArcelorMittal

Van IT analyst naar Team Leader. Tijdens jouw traineeship zal je de rol van IT analyst opnemen terwijl je alles leert om in de toekomst een team leader te zijn.

Supply Chain Traineeship @ ArcelorMittal

Een job voor een knappe kop. Supply chain gaat over veel meer dan depots en vrachtwagens. Het draait om eco, digital en change. Om plannen smeden en tekenen voor de supply chain van morgen. Choose change

Ormit Talent trainee presenting
Nieuw

Change management traineeship @ Euroclear

Zin en lef om eens aan een hele grote boom te schudden? En een nieuwe digitale wind te doen waaien bij een marktleider in finance? En along the way ontdek je waar je zelf met je carrière naartoe wil. Vooruit, dus!

Public bus

Management traineeship

Wil je je smijten maar weet je nog niet helemaal waarin? Dan is dit jouw snoepwinkel. 26 maanden lang switchen tussen bedrijven, opdrachten en rollen. En ergens onderweg word je verliefd. Op je droomjob!

Data traineeship

Altijd al iets-met-data gehad? Doe er dan iets mee. En ga van curious data lover naar curious data chief. In trajecten bij verschillende bedrijven. Rond data analytics, visualisation en nog heel wat andere Engelse woorden. Go!

Neem contact op

Vragen? Stel ze aan één van onze recruiters!