|

Nieuws

Recente artikels

Stress spelled backwards is dessert? Niet voor mij!

Ontdek de reis van Virginie van stress naar veerkracht. En leer meer over onze training “Stress als vriend” voor jong talent.

13 december 2023 Lees meer

Talent begeleiden : 5 tips voor effectief leiderschap

Managers worstelen met het balanceren van projecten, deadlines en people management. Lees onze 5 tips om als manager die balans te vinden.

7 december 2023 Lees meer

Hoe anticiperen op de komende veranderingen op de Belgische arbeidsmarkt? 

Afgelopen mei verscheen het tweejaarlijkse rapport Future of Jobs, uitgevoerd door het World Economic Forum (WEF). Het rapport gaat in op hoe werkgevers verwachten dat jobs en de benodigde vaardigheden om succesvol te zijn zich de komende vijf jaar zullen ontwikkelen.

24 oktober 2023 Lees meer

Jonge talenten en hun stressfactoren bij het kiezen van hun eerste job

n dit artikel zullen we dieper ingaan op de stressfactoren waarmee jong talent wordt geconfronteerd bij het kiezen van hun eerste job. Dus lees verder en ontdek enkele van onze tips om je stress te verminderen.

25 september 2023 Lees meer

Talent Development Manager Joke over talenten

Bij Ormit Talent geloven we dat er een voordeel is door talent in te zetten. In deze blog vind je meer insights over Talent Development Manager Joke over talenten.

13 september 2023 Lees meer

Generatie-synergie: Succesvol samenwerken met Gen X

Samenwerken met Gen X kan uitdagend zijn voor jong talent. Ontdek met deze 5 tips hoe je effectief kunt samenwerken en de generatiekloof kunt overbruggen.

30 augustus 2023 Lees meer

Gen Z in je team: wat je moet weten

Werkomgevingen voor gen Z en gen X liggen ver uit elkaar. Ontdek hoe je vlot kunt samenwerken met Gen Z met deze 5 waardevolle tips!

30 augustus 2023 Lees meer

De druk van de eerste job: tips & tricks van een trainee

In dit artikel vind je enkele tips die Valentine graag had ontvangen toen ze LinkedIn opende om haar eerste job te zoeken.

8 augustus 2023 Lees meer

Word een data-superheld: hoe overtuig je je publiek met data!

Klaar om jouw superkracht los te laten? We staan op het punt jouw geheime wapen te onthullen: het dynamische duo van data visualisatie en storytelling.

7 augustus 2023 Lees meer

Investeren in jong talent: een strategie voor succes

Jonge talenten erkennen, aantrekken én inzetten in je team is essentieel om de concurrentie voor te blijven. Waar ligt de kracht van jonge talenten nu echt?

1 juni 2023 Lees meer

Data is overal

Terwijl bedrijven graag de kracht van gegevens willen benutten, ligt de werkelijke waarde ervan in individuen die inzichten eruit kunnen halen en deze effectief kunnen communiceren.

12 mei 2023 Lees meer

3 redenen waarom data-talenten geen carrièrekeuze kunnen maken

In dit artikel gaan we hier dieper op in en zo hopen jouw keuze voor een eerste data job toch wat makkelijker te maken.

5 april 2023 Lees meer