|

Nieuws

Recente artikels

Geen rugbyspelers. Scrum masters.

Wat is de rol van een scrum master binnen scrum? Om de rol van een scrum master te begrijpen, start je best bij de mindset erachter.

8 december 2022 Lees meer

IT is meer dan nulletjes en ééntjes

Een passie voor IT. Nieuwsgierig omtrent softwareontwikkeling. Met databases als onderdeel van je comfortzone. Veel bedrijven zijn op zoek naar technische talenten zoals jij!

29 november 2022 Lees meer

Wat hebben een dode kat en het rekruteren van top talent gemeen?

Ormit Talent rekruteert jaarlijks een vijftigtal jonge, ambitieuze talenten. Hiervoor ontwikkelden wij een uniek selectieproces. Ontdek hier onze succesformule.

18 november 2022 Lees meer

De war for talent: 4 opvallende evoluties

Hoe moet ik met mijn organisatie inspelen op de war for talent? Download hier gratis onze tips en pas jouw strategie moeiteloos aan de veranderende job markt aan!

7 november 2022 Lees meer

Boeien en binden van talent: zo pak je het aan

Verhoog de retentiegraad en oogst op de inspanningen van jong talent. Vijf actie-assen om jonge talenten aan je te binden.

7 november 2022 Lees meer

Human skills waar een data talent niet omheen kan

Een analytische achtergrond en nieuwsgierig naar wat data te bieden heeft? Top! Veel bedrijven zijn op zoek naar talenten zoals jij!

4 november 2022 Lees meer

Business- en dataprofessionals in therapie: hoe bekom je een perfect huwelijk?

Hoe beter de wisselwerking tussen je datateam en businessprofessionals, hoe succesvoller je kan werken met data. Ormit Talent schuift met beide partijen aan tafel en geeft tips in hoe je een effectieve samenwerking op poten zet.

27 oktober 2022 Lees meer

Leiderschap in de ogen van jong talent

CEO Thomas De Wulf ging in gesprek met vijf jonge, ambitieuze talenten. Wat verwachten deze future leaders van een leider en hoe zien ze leiderschap? Let’s dive in!

12 oktober 2022 Lees meer

Soorten traineeships

Een traineeship is echt de ideale formule om je carrière een goeie start te geven. Om jou te helpen je perfecte match te vinden, hebben we de belangrijkste series in de wereld van traineeships voor jou opgelijst.

4 oktober 2022 Lees meer

Eerste hulp bij zoektocht naar datatalent: wie is wie?

Het juiste datatalent voor je organisatie? Een scherpe functieomschrijving is key. Ormit Talent belicht de belangrijkste verschillen tussen dataprofielen in een E-book.

28 september 2022 Lees meer

Waarom een Ormit Talent traineeship uniek is

Zo zijn we ervan overtuigd dat Ormit Talent echt een speciale werkomgeving is. Door onze waarden maken we het verschil. Wil jij ook die Ormit Talent ervaring hebben?

27 september 2022 Lees meer

Data science: op de sweet spot tussen wetenschap en business

Aan de slag gaan met je big data? De data scientist weet hoe! Ormit Talent licht toe wat data science is en hoe het je beslissingsproces versterkt.

13 september 2022 Lees meer